Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla samazina ražošanas apjomus savā Šanhajas rūpnīcā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla uz laiku spiests samazināt ražošanas apjomus vienā no savām galvenajām rūpnīcām, kas atrodas Ķīnas lielpilsētā Šanhajā. Tā gan ir neoficiāla informācija, medijam Bloomberg, kā arī ķīniešu medijiem, atsaucoties uz rūpnīcai pietuvinātiem avotiem.

    Arī Tesla nav imūna pret konkurenci un tirgus svārstībām, bet tieši šie tiek minēti kā iemesli apjomu samazinājumam – nepietiekams pieprasījums, kā arī cenu karš starp elektroauto ražotājiem Ķīnā.

    Tiek vēstīts, ka darbinieki saņēmuši rīkojumu samazināt ražošanu Model 3 un Model Y automašīnām. Ja parasti tās tiek ražotas gandrīz nepārtraukti, tad šobrīd ražošana samazināta līdz 5 dienām nedēļā. Ražošanas dienās darbs norit pilnā sparā, rūpnīcas darbiniekiem strādājot divās maiņās, pa 11,5 stundām katrai maiņai.

    Izskan informācija arī par ierobežotu detaļu pieejamību. Tesla esot samazinājusi ražošanas apjomus cehos, kas izgatavo rezerves daļas, bet arī citi piegādātāji esot brīdināti par ierobežotiem apjomiem aprīlī. Jau iepriekšējais mēnesis Tesla nebija pats labākais, Ķīnā ražoto mašīnu pārdošanas apjomiem samazinoties par 19%, salīdzinot ar 2023. gada februāri. Prognozes liecina, ka arī martā iespējama līdzīga aina.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma