Web Analytics
More
    Reklāma

    Azeron iekļūst prestižajā Fast Company izveidotajā pasaules inovatīvāko uzņēmumu topā

    Jaunākie raksti

    Azeron ir iekļuvis 2024. gada Fast Company izveidotajā pasaules inovatīvāko uzņēmumu topā. Ņujorkā bāzētais Fast Company ir viens no pasaules vadošajiem un progresīvākajiem biznesa mediju zīmoliem ar fokusu uz tehnoloģiju inovācijām, vadībā un dizainā. Ik gadu veidotajā prestižajā uzņēmumu topā iekļūst tādi pasaulslaveni uzņēmumi kā NVIDIA, Microsoft, OpenAI, YouTube, Whatsapp un citi.

    Azeron ieņem desmito vietu Gaming sektorā starp tādiem nozares grandiem kā Epic Games, Activision Blizzard, Nintendo u.c.

    Reklāma

    Fast Company ekspertus īpaši iedvesmoja Azeron Cyro produkta stāsts. Unikālais produkts ir veidots kā ergonomiskas videospēļu peles, datora klaviatūras hibrīds, kas ļauj tā lietotājiem spēlēt spēles vai strādāt ar datorprogrammām ar vienu roku.  Tādējādi pavērot neticamas iespējas spēlēt videospēles un iekļauties sabiedrībā cilvēkiem ar dažādiem fiziskiem ierobežojumiem, kuru dēļ ar standarta datora perifērijas ierīcēm (klaviatūru, peli) to nebūtu iespējams paveikt.

    Cyro ir izstrādāts kā videospēļu nozares nišas produkts līdzās tādam uzņēmuma produktam kā flagmanim Azeron Cyborg.

    Azeron komanda īpaši vēlas pateikties truesix.co komandai ar Kristu Krūmiņu priekšgalā par Fast Company ekspertu iepazīstināšanu ar Azeron, ļaujot realizēt vienu no ilgi lolotajiem uzņēmuma sapņiem – tikt atpazītiem un izceltiem arī starp gaming nozares “milžiem”.
    Azeron iekļaušana pasaules līmeņa topā ir neatlaidīga, aizrautīga un izcila komandas darba novērtējums, kas iedvesmos uzņēmuma komandu sasniegt jaunas virsotnes.

    Azeron ir inovatīvu datorspēļu aksesuāru ražotājs, kura produkcija izsūtīta vairāk kā 75 tūkstošiem klientu uz vairāk kā 100 pasaules valstīm. Uzņēmums dibināts 2019. gadā, ražotne atrodas Ventspilī – modernajās zinātnes un inovāciju centra “Vizium” telpās, nodarbinot vairāk par 100 aktīvu ventspilnieku. Uzņēmums iepriekš saņēmis vietējā mēroga atzinību, saņemot gan Grand Prix “E-komercijas Zvaigzne 2021”, gan “Eksporta un inovāciju balvu” kā eksporta jaunpienācēji, gan LTRK specbalvu Patentu valdes rīkotajā konkursā “Gada preču zīme 2020” u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš U
    21.03.2024 11:25

    Malači!

    Raitis
    21.03.2024 13:16
    Reply to  Mārtiņš U

    Piekrītu!

    Reklāma