Web Analytics
More
    Reklāma

    2025. gadā varētu tikt likts punkts aktuālās paaudzes Nissan GT-R ražošanai

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotāja Nissan sportiskais GT-R modelis iemantojis autoentuziastu cieņu un mīlestību visā pasaulē, pateicoties savam sniegumam, turklāt to veicinājusi arī popkultūra. Aktuālās paaudzes R35 GT-R ir ražošanā kopš 2007. gada beigām, proti, gandrīz 17 gadus – šajā laikā citiem modeļiem var nomainīties trīs četras paaudzes. Tomēr izskatās, ka arī šī auto laiks tuvojas beigām.

    Nākamgad plānots saražot tikai 1500 GT-R vienības, turklāt 300 no tām būšot jaudīgākajā Nismo komplektācijā, ziņo japāņu auto medijs Mag X, norādot, ka tas plānots kā pēdējais ražošanas gads. Kā šie modeļi tiks izdalīti pa pasauli, tas nav zināms, taču skaidrs, ka tie būs reti, grūti nopērkami un arī dārgi.

    Reklāma

    Visu šo gadu laikā Nissan regulāri veica nelielus mašīnas uzlabojumus un papildinājumus, to uzturot arvien aktuālu. Šā gada modelim nedaudz palielināta Nismo versijas jauda – parastajam modelim ir 565 zirgspēki, bet Nismo attīsta 600 zirgspēkus. Pagaidām gan nav nekādu oficiālu ziņu no paša autoražotāja un viņu plāniem.

    Par to, ka tiek attīstīts nākamās paaudzes R36 modelis, tiek baumots regulāri un ažiotāža ir pietiekami liela, lai gan nekas konkrēts no paša Nissan puses nav izskanējis. Kompānijas pārstāvji pauduši, ka jaunie emisiju noteikumi ierobežo sporta mašīnu attīstību, bet Nissan svarīgi nodrošināt GT-R raksturīgo, izslavēto braukšanas pieredzi. Jauns modelis tiek gaidīts, bet pagaidām nezinām, kad un kādā formā to sagaidīsim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma