Web Analytics
More
    Reklāma

    Diennakts laikā rezervēti 68 tūkstoši elektrisko Rivian R2

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Rivian aizvadītās nedēļas beigās iepazīstināja ar vairākiem jauniem modeļiem, kas ražotāju pamazām ievirzīs segmentos, kas pieejami plašākām masām, turklāt piegādes gaidāmas arī Eiropai. Viens no šiem auto ir Rivian R2, kuram jau ir atvērta rezervācija un pirmie rezultāti ražotājam ir pozitīvi – diennakts laikā rezervēti 68 tūkstoši auto, ziņo kompānijas vadītājs Ārdžejs Skarindžs.

    Te gan ir neliels āķis – rezervācija maksā 100 dolārus, kas ir neliela summa un tas nenozīmē, ka cilvēki, kas šo summu ir samaksājuši, tiešām ir ļoti ieinteresēti šajā auto. Jau iepriekš ar citu ražotāju mašīnām pierādījies, ka rezervācijas nenozīmē reālus pircējus. Vismaz no sociālajiem tīkliem var noprast, ka pat lielāka interese ir par Rivian R3 un R3X, kas ir vēl mazāka, kompaktāka, lētāka R2 versija, jo abi modeļi izmanto vienu un to pašu platformu.

    Atgriežoties pie Rivian R2, līdz ar auto prezentāciju nekas ļoti daudz skaidrāks netapa – ražotāja pārstāvji pauž, ka auto ar vienu uzlādi varēs veikt vairāk nekā 480 kilometrus, bet tieši cik daudz, tas nav zināms. Tāpat nav atklāta akumulatora ietilpība, uzlādes jauda un tamlīdzīgas lietas. Sākumcena 45 tūkstošu dolāru robežās izskatās itin saprātīgi, bet arī tas vēl var mainīties. Auto piegādes plānots sākt 2026. gada pirmajā pusē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma