Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā atvērts jauna koncepta moto veikals MOTOMANIA

    Jaunākie raksti

    Latvijas moto un velo sportisti un dzīves stila cienītāji šonedēļ pulcējās uz jauna koncepta moto veikala MOTOMANIA atklāšanu. Veikals MOTOMANIA kļuvis arī par spāņu zīmola GASGAS jauno oficiālo pārstāvi Latvijā.

    Veikala telpās Pildas ielā 10, Rīgā, klientiem būs iespēja iegādāties GASGAS zīmola motokrosa, enduro un triāla motociklus, kā arī jaunākās paaudzes elektro velosipēdus. MOTOMANIA klientiem piedāvās arī moto aksesuārus, drēbes, rezerves daļas, servisa un remonta pakalpojumus.

    ReklāmaAdvertisement

    Viesturs Spila,  MOTOMANIA projekta autors: “Mums ir izdevies izveidot jaunākās paaudzes moto veikalu, kurā klienti varēs saņemt pilna cikla pakalpojumu. Plašo produktu klāstu un profesionālās komandas atbalstu novērtēs gan pieredzējuši motosportisti, gan tie, kuri vēl tikai plāno spert pirmos soļus moto pasaulē. Ikviens, kurš jūt saistošu mūsu moto “WE PLAY IN THE DIRT”, šeit jutīsies kā “savējais”. Turpinot projekta virzību, tuvākajā laikā ceram arī sekmēt Latvijas motokrosa vides un sportistu attīstību”.

    Atklāšanas pasākuma viesu vidū bija gan moto un velo eksperti, gan sportisti un dzīves stila cienītāji, gan GASGAS rūpnīcas pārstāvji.

    GASGAS Motorcycles biznesa attīstības vadītājs Jarkko Tuomisto par jauno sadarbības partneri komentē: “Mēs esam gandarīti būt Rīgā un paziņot par jaunu oficiālo pārstāvi Latvijā GASGAS motocikliem un elektro velosipēdiem. Paredzam, ka MOTOMANIA komandas plašā pieredze motosportā un personīgā iesaiste nozares attīstībā sekmēs veiksmīgu sadarbību. Kopā mēs esam apņēmušies piegādāt Latvijas tirgum izcilus produktus un augstākā līmeņa servisu.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    08.03.2024 15:24

    Kāds var paskaidrot ko nozīme koncepta veikals? Veikals – izstāde vai kas? :D Tur ko nopirkt arī varēs vai tikai kafiju padzert?

    Biteme
    08.03.2024 15:44
    Reply to  Juris

    Koncepts, kas mudina iztērēt vairāk naudas par lietām, bez kurām var dzīvot vai kas ir dārgākas par saprātīgām alternatīvām.
    Piem. arī appleshop ir veikals, kur cilvēkiem piedāvā koncepciju par skaistu, problēmu neaptumšotu un tehnoloģiju balstītu dzīvi. Iekārtojums, rūpīgi pieskaņots apgaismojums un atsaucīgi pārdevēji mudina izdarīt ne vienmēr racionālu, bet emocionāli pozitīvu izvēli. Pamatojot to ar “vecīt, tu taču dzīvo vienu reizi, nu tad nodzīvo to ar labākām lietām pat ja tās maksā dārgāk, un ja šobrīd mazliet pietrūkst – maksā pa daļām, bet lieto jau tagad”.

    Tu esi foršs, tev ir foršas lietas un tu dzīvo foršu dzīvi – lūk, tāds ir koncepts.

    patrictietis
    08.03.2024 17:52
    Reply to  Biteme

    Precīzi :)

    Zefīrs
    08.03.2024 18:27
    Reply to  Biteme

    Sajutos apburts.

    Asaris
    09.03.2024 09:36
    Reply to  Biteme

    Pat Vaira nepateiktu labāk.

    Vietnieks
    11.03.2024 22:53
    Reply to  Biteme

    Veikals priekš dvēseliski tukšiem un prātā aprobežotiem ļautiņiem, kam nauda un spīdīgas lietas dzīvē ir svarīgākais, nekam nederīga konsūmeristu kasta

    grh
    08.03.2024 16:18
    Reply to  Juris

    Man tieši tas pats jautājums bija. Ja veikals vēl nav bijis Latvjā, tad par kādu jauno konceptu ir runa? Kāds bija vecais koncepts līdz šim? :D

    Kursors.lv
    08.03.2024 19:31
    Reply to  grh

    GASGAS Latvijā mainījās zīmola pārstāvis. Iepriekš viņi bija “zem” Yamahas šefa Serģa, bet tagad pie cita komersanta. Tāpēc ir info par šo jauno veikalu.

    Gundars
    08.03.2024 19:18

    Tak jūs visi nesaprotiet – ja preses relīzē par kārtējo tirgotavu nav vārdi ”jauns koncepts”, tad tas nav kruti! Un vēl ir burvju vārdi ”jauna pieredze”, ”pilnīgi atjaunots”. Citādi nesaprātīgā tauta vēl padomās, ka mēģina kaut ko vecu iesmērēt.

    grh
    08.03.2024 19:31
    Reply to  Gundars

    Tā jau arī ir. Preses relīžu uzdevums ir notirgot ķīseli piena upes krastos un aizpildīt relīzi ar maksimāli daudz jaunā koncepta atslēgvārdiem kā rezultātā it kā gara preses relīze, bet pateikts reāli nav nekas.
    Tāpat kā tie Huyndai ar jaunā koncepta dzinējiem, kuriem ir 65zs un tie nodrošina dinamisku paātrinājumu līdz 100km 18 sekundēs :D
    Šie relīžu rakstītāji arī putna sūdu aprakstīs kā zelta gabalu

    LAN
    08.03.2024 21:25
    Reply to  grh

    Izklausās drīzāk pēc tās interesantās relīzes par jauno Dacia Spring. Vismaz pēc raksta izlasīšanas es sapratu ka vecais Spring ir daudz sliktāks neka es domāju (nav pat regen..).

    Valdis
    09.03.2024 00:00

    GAS GAS ta…nu 50:60, bet KTM i stelle

    EAe
    11.03.2024 09:44

    Viss ir Ok, tikai varbūt vajadzētu ieviest birku ka tas ir apmaksāts raksts vai tml.

    Kursors.lv
    11.03.2024 10:10
    Reply to  EAe

    Mums taču ir šādas birkas un izmantojam tad, kad rakstu publikācija ir apmaksāta. Šī ir preses relīze, kā tas ir norādīts raksta augšpusē.

    Reklāma