Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft 21. martā izziņos Copilot, Surface un Windows jaunumus

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš gaidījām, ka Microsoft šajā pavasarī rīkos savu jaunāko produktu un pakalpojumu prezentāciju un beidzot uzņēmums ir oficiāli par to paziņojis. 21. martā īpašā digitālā pasākumā New Era of Work Microsoft plāno atrādīt pasaulei savus jaunākos Surface datorus, kā arī Copilot mākslīgā intelekta risinājuma un Windows programmatūras jaunumus.

    Baumo, ka šajā pasākumā Microsoft prezentēs jaunos Surface Pro 10 un Surface Laptop 6 datorus. Iespējams, ka Surface Pro 10 saņems ne tikai jaunākos Intel procesorus, bet arī OLED displeju. Tāpat abām ierīcēm ir sagaidāmas arī ar ARM procesoriem aprīkotas versijas, kas ļaus Microsoft turpināt darbu arī pie attiecīgās Windows versijas pilnveidošanas.

    Reklāma

    Kas attiecas uz Windows un Copilot jaunumiem, tad sagaidāms, ka Microsoft prezentēs AI Explorer funkciju, kas piefiksē visu, ko darām ar datoru, lai mēs pēc tam varētu atsaukties uz šo informāciju kaut kad nākotnē. Dators, piemēram, “atcerēsies” par kādu restorānu mēs čatojām ar kolēģi. Šī jaunā funkcija spēs saprast attēlos attēloto informāciju, kā arī veikt to rediģēšanas darbus. Paredzams, ka šis jaunums varētu tikt izplatīts šī gada nogalē ar Windows 11 24H2 versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma