Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech iepazīstina ar modernāko tīmekļa kameru MX Brio progresīvai pieejai darbam un straumēšanai

    Jaunākie raksti

    Logitech prezentējis MX Brio/MX Brio 705 for Business – revolucionāru augstas klases tīmekļa kameru galalietotājiem un uzņēmumiem, kas izstrādāta, lai apmierinātu augstākā līmeņa lietotāju aizvien pieaugošās vajadzības. MX Brio ir līdz šim modernākā Logitech tīmekļa kamera, kas pievienojas Master Series ekosistēmai līdzās MX tastatūrām un pelēm, lai nodrošinātu izcilu veiktspēju un straumēšanas pieredzi, vienlaikus veicinot kvalitatīvu sadarbību. Ultra HD 4K tīmekļa kamera palīdz radošiem profesionāļiem un izstrādātājiem uzlabot savu darbību virtuālajā vidē un efektīvi dalīties ar rezultātiem un idejām.

    Labākā tīmekļa kamera radošiem profesionāļiem

    “Mēs zinām, ka MX lietotāji sadarbojas un sazinās dažādās vidēs, tādēļ viņiem ir nepieciešama universāla tīmekļa kamera, kas nodrošina vislabāko video un skaņas kvalitāti,” stāsta Anatolijs Poļankers, Logitech MX biznesa ģenerāldirektors. “MX Brio ir mūsu visaugstākās kvalitātes tīmekļa kamera, kas piedāvā pielāgojamību un iespēju izpausties vai parādīt savu darbu vislabākajā iespējamajā veidā.”

    Reklāma

    AI uzlabota attēla kvalitāte un personalizēšanas iespējas

    MX Brio Ultra HD 4K izšķirtspēja un uzlabotais tīmekļa kameras sensors apliecina Logitech nepārtraukto ceļu uz inovācijām, pikseļu kvalitātei pieaugot par 70% salīdzinājumā ar iepriekšējo Brio 4K tīmekļa kameru, tādējādi tiek nodrošināts īpaši skaidrs attēls. Mākslīgā intelekta uzlabota attēla kvalitāte vēl vairāk uzlabo automātisko gaismas korekciju ar sejas parametros balstīta attēla uzlabošanas iespējām, kas nodrošina dabiskāku attēlu, un video ar 2 reizes labāku sejas redzamību un 2 reizes smalkāku attēla detalizāciju sarežģītos apgaismojuma apstākļos, salīdzinot ar Brio 4K, kā pārbaudīts DXOMARK laboratorijā.

    Uzlabotas personalizēšanas iespējas ļauj lietotājiem precīzi koriģēt izskatu, manuāli pielāgojot ekspozīciju, toni, vibrāciju, redzamības lauku un daudz citu parametru, izmantojot Logi Options+, Logi Tune un G HUB programmatūru. Rādīšanas režīms ļauj lietotājiem viegli kopīgot skices vai citus fiziskus objektus uz darba galda, vienkārši pieliecot tīmekļa kameru. MX Brio ir arī divi staru kūļa formēšanas mikrofoni, kas samazina fona trokšņus, lai jūs varētu skaidri dzirdēt, un integrēta privātuma aizsarga funkcija. RightSight automātiskās kadrēšanas funkciju, kas nosaka un centrē runātāju pat kustībā, var aktivizēt, ļaujot uzņēmumu klientiem ar MX Brio 705 for Business izmantot Logi Tune.

    MX Brio 705 for Business – automātiska (Plug-and-Play) izcilība hibrīdām komandām

    IT komandām, kas aprīko darbinieku darbstacijas un mājas birojus, MX Brio 705 for Business (automātiskais uzņēmuma modelis) ir saderīgs ar lielāko daļu videokonferenču platformu un sertificēts Microsoft Teams, Google Meet un Zoom, kā arī darbojas ar Chromebook. Turklāt IT administratori var droši atjaunināt programmaparatūru un novērst problēmas hibrīdām komandām, izmantojot tīmekļa ierīču pārvaldības platformu Logitech Sync.

    Pieeja ilgtspējībai

    MX Brio īsteno Logitech mērķi radīt produktus, kas uzlabo cilvēku dzīvi. Tas nozīmē, ka ikvienā izstrādes lēmumā tiek ņemta vērā ietekme uz vidi un sabiedrību. Tāpat kā pārējie Logitech produkti, arī šī tīmekļa kamera ir sertificēti oglekļa neitrāla, un papīra iepakojums ir izgatavots no FSC™ sertificētu mežu koksnes un citiem kontrolētiem avotiem. MX Brio plastmasas detaļu sastāvā ir sertificēta pēcpatēriņa pārstrādāta plastmasa, lai uzsāktu vienreiz lietotas plastmasas otru dzīves ciklu no vecās sadzīves elektronikas (82% grafīta un 75% blāvi pelēkajai krāsai).

    Cenas un pieejamība

    MX Brio (grafīta un blāvi pelēkā krāsā) būs pieejams 2024. gada martā www.logitech.com un citos pasaules mazumtirgotājos par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 229 EUR.

    MX Brio 705 for Business, kas pieejams grafīta krāsā, var pasūtīt pie apstiprinātiem tālākpārdevējiem par 249 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Trx450
    07.03.2024 10:51

    Toļix saka ka skatītājiem būs vēl neredzēta skatīšanās pieredze.

    Andis
    07.03.2024 15:02

    Laikam jau pilnīgs sūds, ja jāveido šāds neko neizsakošs ai ģenerēts savārstījums.
    vienīgais, ko sapratu, ka maksās virs 200€

    Erotomāns
    07.03.2024 17:35

    Varēs labo mājas pornuhu filmēt

    Reklāma