Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” jaunā funkcija “Song Psychic” ļauj uzdot jautājumus par nākotni

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas gigants “Spotify” paziņojis, ka ievieš jaunu izklaidējošu funkciju “Song Psychic”, kas ļaus lietotājiem uzdot jautājumus un saņemt atbildes mūzikas veidā.

    Norādīts, ka lietotājiem nebūs iespējas uzdot jebkuru jautājumus, taču varēs izvēlēties kādu no deviņām dažādām tēmām, piemēram, mīlestība, karjera, nākotne, draugi un ģimene, dzīves lielākie noslēpumi. Pēc tam lietotājs attiecīgās tēmas ietvaros var izvēlēties kādu no biežāk uzdotajiem jautājumiem, piemēram – vai man doties šajā randiņā? Kas man būs pusdienās? Pēc tam “Song Psychic” gluži kā pareģis ar kristāla bumbu izzīlēs un atradīs perfekto un piemērotāko dziesmu, lai ilustrētu, kas lietotāju sagaida.

    Reklāma

    Lai izmantotu šo funkciju, jādodas uz vietni šeit. Lietotājs ar saviem rezultātiem un pareģojumiem par nākotni var padalīties arī sociālajos tīklos. “Song Psychic” ir pieejama gan “Spotify” bezmaksas, gan maksas lietotājiem 64 valstīs 21 valodā.

    Jāpiezīmē, ka “Song Psychic” funkcija balstās uz “Spotify” personalizētā gada beigu pārskata iespēju “Wrapped”, kas piedāvā veidu, kā datus par mūzikas klausīšanos pārvērst saistošos ieskatos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma