Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford gatavo 800V elektroauto akumulatoru sistēmu

    Jaunākie raksti

    Ford meklē veidus, kā tehniski neatpalikt no konkurentiem elektroauto attīstībā, ražotājam strādājot pie jaunas 800V akumulatoru sistēmas, liecina ražotāja iesniegtie pieteikumi ASV patentu birojā. Šāda 800V sistēma ir mūsdienīgs risinājums, kas nodrošina lielākas uzlādes jaudas un sniedz citus labumus, bet pagaidām tādu izmanto atsevišķi ražotāji – KIA/Hyundai, Porsche un vēl atsevišķi citi.

    Autoražotāja vadītājs Džims Fārlijs sola, ka jaunie Ford elektroauto sniegs krietni labāku efektivitāti, kā arī tiem būs daudzas inovācijas, kas ieinteresēs klientus. Ko tieši tas nozimē, tas, protams, ir labs jautājums.

    Jau iepriekš Ford pārstāvji izteikušies, ka tiek izstrādāta arī budžeta klases elektroauto platforma. Šī 800V sistēma noteikti nav budžeta versija, tieši otrādi, tas ir dārgais gals. Tātad, Ford strādā vismaz divos virzienos. Pagaidām netiek prognozēts, kad šie jaunās paaudzes Ford elektriskie modeļi nonāks pie klientiem. Ražotājs turpina attīstīt jaunas tehnoloģijas, tomēr ievēro zināmu piesardzību, vērojot tirgus attīstību, kas nav notikusi tik strauji kā prognozēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma