Web Analytics
More
    Reklāma

    ZTE nubia Music ir skaļš viedtālrunis ar divām austiņu pieslēgvietām

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ Barselonā notiek Mobile World Congress 2024 tehnoloģiju izstāde un ierīču ražotāji izmanto šo pasākumu, lai atrādītu savus jaunākos veikumus. Starp garlaicīgajiem gadžetiem un mākslīgā intelekta reklāmas saukļiem gadās arī pa kādam patiesi interesantam produktam.

    Piemēram, ZTE nubia Music ir visnotaļ neparasts viedtālrunis. Tas ir īpašs ar savām muzikālajām spējām. Pirmkārt, tam ir veselas divas 3.5mm audio pieslēgvietas, kas ļauj vienlaicīgi vairākiem cilvēkiem klausīties mūziku no šīs ierīces. Tas ir īpaši interesants gājiens laikos, kad 3.5mm audio pieslēgvietas no viedtālruņiem pazūd. Otrkārt, ražotājs šim telefonam sola īpaši skaļu skanējumu – reklāmas materiālos norādīts, ka šis telefons būs par 600% skaļāks. Nav gan precizēts par ko tieši skaļāks.

    Plus, ierīcei ir koši krāsains korpusa dizains ar vinila plates imitāciju un tīri pieklājīga specifikācija. Telefons ir aprīkots ar 6.6 collas lielu HD+ izšķirtspējas displeju ar 90Hz atsvaidzi, divu kameru sistēmu aizmugurē (50 megapikseļu galvenā un 2 megapikseļu papildus kamera) un pieklājīgu 5000 mAh akumulatoru. Paredzams, ka tā būs budžeta klases ierīce, kas varētu maksāt zem 200 eiro.

    AvotsZTE
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    28.02.2024 10:19

    “PM-8401 Duets stereo”

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    28.02.2024 10:23

    Šis noderēs nākamajā kriptoziemā 💯

    Last edited 1 month ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Reklāma