Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” apstiprina, ka “Galaxy Ring” tiks prezentēts jau šonedēļ

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ, no 26. līdz 29. februārim, Barselonā norisinās ikgadējā mobilo ierīču izstāde “Mobile World Congress”. Tajā kā ierasts piedalās gan nozares milži, gan startapi. “Samsung” ir neatņemama MWC daļa, un kompānija apstiprinājusi, ka pasākuma laikā prezentēs savu viedo gredzenu “Galaxy Ring“.

    Paredzēts, ka “Samsung” MWC 2024 laikā prezentēs jaunākos veselības risinājumus, piedāvājot lietotājiem vēl personalizētāku un vienkāršāku veselības uzraudzību, kas panākts ar mākslīgā intelekta palīdzību un nonāks arvien vairāk “Samsung” ierīču. Viens no tiem būs “Galaxy Ring” viedais gredzens. “Samsung” norāda, ka šī ierīce “uzlabos ikdienas labsajūtu, atbalstot gudrāku un veselīgāku dzīvesveidu”, kas tiks panākts savienojumā ar “Samsung Health”. “Galaxy Ring” būs EKG atbalsts, tas varēs izmērīt asinsspiedienu, kā arī atbalstīs NFC maksājumus. Līdz galam neapstiprināta informācija liecina, ka tas būs pieejams astoņos izmēros.

    Reklāma

    “Samsung” atklāj, ka MWC 2024 būs pirmā reize, kad šis viedais gredzens tiks parādīts publiski. Tiesa, nevienam vēl nebūs iespēja izmēģināt ierīci. Baumots, ka “Galaxy Ring” tiks izlaists “Samsung Unpacked” pasākumā jūlija beigās. Taču ierīces masveida ražošana varētu sākties laikā no aprīļa līdz jūnijam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma