Web Analytics
More
    Reklāma

    “Reddit” kļūs par publisku kompāniju

    Jaunākie raksti

    Janvārī rakstījām par sociālo mediju platformas “Reddit” plāniem kotēties biržā un kļūt par publisku kompāniju. Izskatās, ka uzņēmums to patiešām apņēmies izdarīt, jo pirms pāris dienām iesniedzis nepieciešamos dokumentus Ņujorkas fondu biržā ar simbolu RDDT.

    Pieteikumā Vērstpapīru un biržu komisijai “Reddit” sīki izklāstīja savas finanses un biznesa mērķus, kļūstot par publisku kompāniju. Uzņēmums pērn guvis 804 miljonus ASV dolāru lielus ieņēmumus, no kuriem lielākā daļa nāk no reklāmu biznesa. Taču, neskatoties uz to, “Reddit” joprojām nespēj strādāt ar peļņu. Pērn uzņēmuma neto zaudējumi sasniedza 90,8 miljonus USD.

    Reklāma

    Straujiem soļiem tuvojoties publiskas kompānijas statusam, “Reddit” arī izteicis piedāvājumu nenoteiktam skaitam savu “populārāko lietotāju un tiem, kuri devuši lielu pienesumu “Reddit” kopienas programmās”, iegādāties akcijas ātrāk par zemāku cenu, pirms visi pārējie tās var iegādāties publiskajā tirgū. Parasti šāda iespēja tiek piedāvāta investoriem ar lielu pieredzi.

    Jāpiezīmē, ka “Reddit” pirmo reizi plānoja kotēties biržā 2021. gada decembrī, kad tā vērtība bija aptuveni 10 miljardi USD. Tomēr tirgus nestabilitāte neļāva šo plānu novest līdz galam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma