Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft ieguldīs 2 miljardus dolāru Spānijā, lai attīstītu mākslīgā intelekta risinājumu infrastruktūru

    Jaunākie raksti

    Microsoft paziņojis par nodomu investēt 2.1 miljardu dolāru Spānijā, attīstot mākslīgo intelektu un mākoņdatošanai nepieciešamo infrastruktūru.

    Šis ir vēl viens solis no investīcijām, kuras saņem Eiropa, pievienojoties iepriekš ieguldītajiem 3 miljardiem dolāru Vācijā. Nākamo divu gaidu laikā apjomīgās investīcijas nodrošinās jaunu datu centru izveidi Spānijā. Tomēr tas nav saistīts tikai ar infrastruktūras paplašināšanu, bet arī valsts digitalizāciju un kiberdrošību.

    Reklāma

    Pēc Microsoft sniegtās informācijas, uzņēmums Spānijā investē jau 37 gadus, tā kā šis nav tik liels pārsteigums. Papildu datu centru izveidei, kas nodrošinās mākslīgā intelekta darbību un attīstību, tiks veikta cilvēku izglītošana. Šajā pašā laikā izziņots, ka arī Parīzē tiks veidots speciāls centrs 300 pētniekiem un inženieriem, kas strādās ar mākslīgo intelekta attīstību.

    Patīkamais ir tas, ka papildu šīm lielajām investīcijām Spānijā, Microsoft piešķirs gandrīz 27 miljonus dolāru, kas nodrošinās eiropiešu izglītošanu par mākslīgā intelekta izmantošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma