Web Analytics
More
    Reklāma

    “Rīgas namu pārvaldnieks” aicina savus klientus par atlīdzību atvēlēt zemesgabalus elektroauto uzlādes vietu ierīkošanai

    Jaunākie raksti

    Ēku apsaimniekotājs SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” (RNP) grasās paplašināt sniegto pakalpojumu klāstu, piedāvājot ierīkot elektroauto uzlādes vietas, ziņo sabiedrisko mediju portāls LSM.lv.

    Apsaimniekotājs piedāvā dzīvokļu īpašniekiem vienoties par ikvienam pieejamas elektroauto uzlādes stacijas ierīkošanu uz ēkai piesaistītā zemes gabala, bet par to ēkas dzīvokļu īpašniekiem saņemot papildinājumu uzkrājuma fondā. RNP norādīja, ka šobrīd norit pirmās klientu dzīvokļu īpašnieku aptaujas par elektroauto uzlādes stacijas ierīkošanu kādas Salacas ielas  deviņstāvu ēkas iekšpagalmā, kur varēs uzlādēt divas elektriskās automašīnas.

    Ja dzīvokļu īpašnieki izvēlēsies savā ēkai piesaistītajā zemes gabalā ierīkot elektroauto uzlādes staciju, kas būs pieejama jebkuram interesentam, ēkas uzkrājuma fonds tiks papildināts ar ievērojamiem līdzekļiem, ko īpašnieki varēs izlietot pēc saviem ieskatiem, skaidroja RNP. Precīzi cik lieli būs šie līdzekļi, tas pagaidām nav minēts.

    Sadarbojoties ar vairākiem elektroauto uzlādes staciju tīkla attīstītājiem, RNP gatavo līdzīgu piedāvājumu vēl piecu daudzdzīvokļu ēku īpašniekiem.  RNP aicina pieteikties arī citas ēkas un to dzīvokļu īpašniekus, kas būtu ieinteresēti elektoauto uzlādes staciju ierīkošanā. Mājas īpašnieki varēs izvēlēties dažādas samaksas iespējas – saņemt visu līguma summu mājas uzkrājumā vai arī saņemt regulārus ienākumus visa līguma periodā.

    AvotsLSM.lv
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agijs
    14.02.2024 11:11

    Interesanti kur viņi to zemi grib atrast, to Salacas ielu taču izbraukt nevar, tur jau tagad nav kur apgriezties, kur nu vēl parkoties.

    xs1
    14.02.2024 12:37
    Reply to  Agijs

    Iespējams cer uz tiem privātiem, kuri pa lēto atdos zemes pleķi pretī saņemot publisko diennakts lādēšanas punktu pie pašiem logiem :)

    Zemene
    14.02.2024 23:11
    Reply to  xs1

    No ugunsdrošības viedokļa šādus objektus plānot labāk tālāk no logiem.

    Biteme
    14.02.2024 11:17

    ar ievērojamiem līdzekļiem, ko īpašnieki varēs izlietot pēc saviem ieskatiem – ha, zinot iedzīvotāji vēlmi iesaistīties sava īpašuma apsaimniekošanā, tad nebrīnīšos ka viss beigsies ar apšaubāmas caurskatāmības rebēm. Vieni neko negribēs, otri gribēs visu tikai sev, trešie gribēs lai paliek kā bija.

    Janis
    14.02.2024 12:35

    Visticamāk nenovāksies kvorums, lai pieņemtu mājai saistošu lēmumu.

    p.s. Scenārijs izklausās, ka rēķins par elektrību tiks piestādīts mājai, bet māja saņems kaut kādu daļu no apmaksas par lādēšanu. Brīžos, kad neviens nelādēsies, tad mājas iedzīvotāji apmaksās koplietošans elektrības maksu par paaugstinātu ampēru nodrošināšanu :D

    nedarata
    14.02.2024 13:28

    Man tāds čujs, ka zem šī stāv tas EU atbalsts, kas paredz izbūvēt noteiktu skaitu uzlādes pieslēgumus, atbalstu maksās tikai pēc 100% izpildes. EU kompensē visu līdz uzskaites sadalnei. Bišķi virs 2gadi termiņš. Es ceru, ka nekas slikts nenotiks.

    Reklāma