Web Analytics
More
    Reklāma

    Šogad tomēr nav gaidāms modernizētais Tesla Model Y, vismaz ne Ziemeļamerikā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla pagājušajā gadā iepazīstināja ar modernizēto Model 3. Drīz pēc tam izskanēja ziņas par to, ka autoražotājs strādā arī pie Model Y atsvaidzinātās versijas, kurai dots kodētais nosaukums “Project Juniper”. Šie abi ir populārākie Tesla modeļi, īpaši jau Model Y, kas ir pērnā gada visvairāk pārdotā mašīna pasaulē. Skaitot arī parastos auto. Tesla pārstāvji gan apstiprinājuši, ka šogad modernizēto Model Y nesagaidīsim.

    Sociālās platformas “X” konta “Teslascope” rīcībā nonācis autoražotāja sūtīts e-pasts savām tirdzniecības vietām, informējot, ka vismaz šogad nav gaidāms feisliftotais Model Y. Vismaz ne Ziemeļamerikā. Šī piebilde par reģionu ir svarīga, jo Model Y tiek ražots arī Ķīnā un Vācijā, proti, nav izslēgts, ka izmaiņas vispirms tiek ieviestas citur, bet ar laiku tās nonāk arī līdz ASV specifikācijas mašīnām. Tieši tā notika ar Model 3. Protams, šajā ziņā autoražotājs aicina klientus negaidīt un iegādāties Model Y jau tagad. Tas ir pilnīgi likumsakarīgi.

    Svarīgi uzsvērt, ka šis topošais auto (lai kad tas sasniegs klientus) nebūs pilnīgi jaunas paaudzes modelis, bet gan modernizācija – mazliet atšķirīgs dizains, uzlabotas dažādas nianses salonā, iespējams arī lielāks nobraucamais attālums ar vienu uzlādi. Ņemot vērā, cik veiksmīgs Model Y tirdzniecībā bija 2023. gads, diezin vai ražotājam radīsies milzīgas problēmas ar šī auto noietu arī šogad, klientiem domājot par svaigāku versiju.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma