Web Analytics
More
    Reklāma

    Ferrari testē Tesla Model S Plaid, gatavojoties sava pirmā elektroauto laišanai tirgū

    Jaunākie raksti

    Itāļu superauto ražotājs Ferrari gatavo savu pirmo elektrisko modeli, kam līdz turīgo klientu durvīm būtu jānonāk tuvāko pāris gadu laikā. Kamēr turpinās auto izstrāde, Ferrari inženieri izlēmuši palūkoties apkārt, kādi risinājumi pielietoti vienā no šobrīd ātrākajiem elektroauto tirgū – Ferrari testē Tesla Model S Plaid.

    Protams, itāļi nebūt nav pirmie, kuriem ienākusi prātā šāda doma, tā dara daudzi autoražotāji. Tieši elektroauto jautājumā Tesla risinājumi ir pētīti, analizēti un mēģināti nokopēt ar zināmu regularitāti. Vēl pavisam nesen Model S Plaid piederēja Nirburgringas trases apļa rekords sērijveida elektroauto, bet to pārspēja Porsche Taycan modernizētais modelis.

    Lai arī Ferrari tradicionāli asociējas ar vājprātīgi ātrām, jaudīgām, zemām sporta mašīnām, šis autoražotājs tomēr zināmā mērā pakļāvies tirgus tendencēm un piedāvā to, ko grib klients – Ferrari tirgū laidis savu pirmo SUV ar nosaukumu Purosangue, bet elektriskais modelis ir likumsakarīga attīstība un sekošana līdzi laikam. Modenā bāzēto superauto ražotāju noteikti iedvesmo arī Porsche panākumi, Taycan ļoti strauji iemantojot popularitāti klientu vidū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma