Web Analytics
More
    Reklāma

    Sāk noslāņoties Android ražotājiem pieejamo iespēju klāsts

    Jaunākie raksti

    Circle to Search (iespēja ar pirkstu apvilkt ekrānā redzamo, lai veiktu Google meklēšanu) iespēja tika izziņota kopā ar Samsung Galaxy S24 sērijas viedtālruņiem. Circle to Search attēlos meklēšanas iespēju darbina Google, daudzi šo jauno iespēju uzskata par ļoti noderīgu.

    Vienlaikus zināms, ka Samsung un Google vismaz līdz šī gada oktobrim paturēs Circle to Search iespēju ekskluzīvu tikai Galaxy un Pixel viedtālruņiem. Citi ražotāji to varēšot ieviest no 5. oktobra, bet par iesiešanu vēl ir daudz neskaidrību.

    Reklāma


    Pagaidām gan nav zināms, ko tieši ražotājiem vajadzēs veikt, lai Circle to Search nonāktu, piemēram, Sony, Xiaomi vai Honor viedtālruņos. Vai pietiks ar Google lietotnes atjauninājumu, kas atnāks automātiski?

    Šāda jauno iespēju noslāņošanās būtu saprotama, ja runājam tikai par Pixel modeļiem. Tiem ir visai unikāli, pašas Google veidoti procesori, kā arī atjauninājumi Pixel lietotājiem pieejami ātrāk. No otras puses Samsung ir milzīgs Google partneris, kas arī gribētu kādu daļu no pīrāga nokosties. Samsung un Google kopā veido Wear OS pulksteņu operētājsistēmu, nesen bija arī ziņa par ērtāku datu pārsūtšanu Android ierīcēm, kur arī šie divi giganti kopā veic uzlabojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Didzis
    06.02.2024 13:02

    Nesaprotu “haipu” ap šo funkciju. Tā funkcija manā skatījumā ir vienkārši īsceļš uz Google lens. Es savā iPhone 11 varu uztaisīt skrīnu un pēc tam google lens tieši tāpat sameklēt info par bildē redzamajiem objektiem.

    Biteme
    06.02.2024 14:26

    Ievēroju, ka samsungs bazūnējot par AI (lai ko viņi ar to nedomātu) piebilst, ka bez maksas tas būs līdz 2025.g. beigām.

    Krāsotājs
    06.02.2024 20:05

    Google lens dara to pašu …

    Reklāma