Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nu ir 2.2 miljardi aktīvu ierīču visā pasaulē

    Jaunākie raksti

    Apple paziņojuši, ka ir vairāk nekā divi miljardi aktīvu iPhone, iPad, Mac un citu Apple ierīču visā pasaulē. Apple par šo jaunumu paziņoja finanšu pārskata izziņošanas laikā.

    “Mēs ar prieku paziņojam, ka mūsu aktīvo ierīču bāze tagad ir pārsniegusi 2.2 miljardus, sasniedzot visu laiku augstāko līmeni visos produktos un ģeogrāfiskajos segmentos,” teica Apple izpilddirektors Tims Kuks Apple presei izplatītajā paziņojumā.

    Šis rekords ne vien parāda jaunu ierīču pārdošanu, bet arī to, ka Apple ilgi uztur aktuālas esošās un vecākas ierīces ar atjauninājumu palīdzību.

    2.2 miljardi aktīvu ierīču ir jauns rekords uzņēmumam. Apple pēdējo reizi dalījās ar saviem aktīvo ierīču skaitļiem 2023. gada janvārī, kad uzņēmumam bija 2 miljardi aktīvu ierīču visā pasaulē. Apple neatklāja skaitļus par atsevišķām ierīcēm, bet Apple jau ilgu laiku visā pasaulē ir bijis vairāk nekā miljards aktīvu iPhone.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    04.02.2024 22:46

    aktīvās ierīces ir kādas, kuras joprojām skaitās reģistrētas icloud? man tādas ir trīs, kuras tiek izviktas reizi pāris gados dīvainu āboļgļuku risināšanai un citiem visticamāk vispār atvilknē stāv, jo slinkums izmest. ikdienā tās ir absolūti nelietojamas :D

    mbs
    05.02.2024 15:05
    Reply to  digitalk

    To pašu var teikt par Android. Android gadījumā aktīvā iekārta skaitās tāda kurai ir pieeja pie Google Play Store, tātad bez telefoniem arī Smart TV, Mi Box, Nvidia Shield u.c.
    Un arī man ir vairāki Android tel no tiem laikiem pirms pārgāju uz iOS, ari ik pa laikam ieslēdzu un palietoju eksperimentiem un citām tehniskām un izklaides vajadzībām

    digitalk
    05.02.2024 15:39
    Reply to  mbs

    tik starpība ir, ka Google tādu BS lielībrakstu nepublicē.

    iemesls gan saprotams, jo Android ir open source un dažādi dīvainīši saražos visu ko. pieskaiti vēl visus miljardus ķīniešu USB strīming stikus ar Lollipop (v5) un Pie (v9). uz kuriem, starp citu, joprojām iet Latvijā esošo banku appi, jo kriptogrāfijas pamats ir pareizi noprogrammēts. pamēģini tādus uzinstalēt uz iOS 12. ilguzturētāji ar iepuvušo serdi neļaus.

    Kursors.lv
    05.02.2024 16:00
    Reply to  digitalk

    digitalk, cik labi, ka esi atpakaļ! :)

    Kaspars
    05.02.2024 09:39

    Man vienalga palikšu pie android

    Reklāma