Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” ģeneratīvā MI rīks “Lumiere” no teksta izveido augstas kvalitātes attēlus un video

    Jaunākie raksti

    Turpinot attīstīt savus mākslīgā intelekta (MI) risinājumus, “Google” nupat prezentējis jaunu ģeneratīvā MI rīku “Lumiere”. Tas ir inovatīvs ar to, ka, izmantojot teksta uzvednes un mašīnmācīšanos, spēj ģenerēt ļoti reālistiskus un augstas kvalitātes attēlus un videoklipus.

    Runājot par videoklipiem, galvenā inovācija ir tā, ka rīks spēj radīt reālistiskas kustības, piemēram, staigāšana, kas pašreizējiem ģeneratīvā MI risinājumiem joprojām ir problēma. Programmatūra ievērojami uzlabo kustību, izmantojot jaunu pieeju video kadru ģenerēšanai, kas visus kadrus izveido vienā piegājienā, lai mazinātu kustības kļūdas un padarītu tās pēc iespējas reālistiskākas. Salīdzinājumam šī brīža MI rīki videoklipu ģenerē, izmantojot tikai galvenos kadrus un apmācot modeli izveidot trūkstošos.

    Reklāma

    Satura izveidei “Lumiere” izmanto teksta uzvednes, tas apmācīts, izmantojot milzīgu tiešsaistes attēlu un videoklipu bibliotēku. Tāpat īpaši reālistiska satura izstrādei palīgā nāk metožu kopums, kas var saistīt visus valodas vārdus savā starpā, izmantojot vektorus, kuri ļauj MI radīt precīzāku saturu.

    “Lumiere” var savienot ar citiem MI rīkiem, lai izveidotu vēl dažādāku, bet joprojām augstas kvalitātes saturu. Šādā veidā iespējams radīt videoklipus, kur, piemēram, viens objekts aizstāts ar citu, video izveidots citā stilā, attēls tiek pārveidots par animāciju, viena attēla daļa ir animēta utt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma