Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” šogad plāno piedāvāt balss asistenta “Alexa” maksas versiju

    Jaunākie raksti

    E-komercijas gigants “Amazon” līdz šim nav guvis ievērojamus panākumus un peļņu ar savu balss asistentu “Alexa”. Lai to mainītu, uzņēmums, šķiet, ir nolēmis sekot citiem viedo palīgu izstrādātājiem un vēlāk šajā gadā palaist “Alexa” maksas versiju, kas varētu saukties “Alexa Plus”.

    Šobrīd zināms, ka šajā uzlabotajā balss asistentā būtu iestrādāta ģeneratīvā mākslīgā intelekta tehnoloģija, kas ļautu viedajam palīgam kļūt krietni noderīgākam un, piemēram, sniegt detalizētākas un precīzākas atbildes uz vaicājumiem. Pagaidām neapstiprināta informācija liecina, ka “Alexa Plus” dienas gaismu varētu ieraudzīt 30. jūnijā, taču abonementa iespējamā cena gan vēl nav publiskota.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka papildus “Alexa Plus” “Amazon” paralēli izstrādā arī jaunu mākslīgā intelekta palīgu. Tas darbosies “Amazon” mobilajā lietotnē un atbildēs uz lietotāju jautājumiem par precēm. Piemēram, vai konkrētais krekls ir piemērots skriešanai utml. Šādā veidā pircējs varēs izvairīties no apgrūtinoši garo atsauksmju lasīšanas, jo šis robots principā visas atsauksmes apkopos dažos teikumos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma