Web Analytics
More
    Reklāma

    “Dream Sock” – īpaša mazuļu zeķe, kas vecākiem ļauj attālināti sekot līdzi bērna veselības rādītājiem

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģijas palīdz mums ikdienā dažādos veidos. Tās var būt liels palīgs arī jaunajiem vecākiem. Saistībā ar to gribas pastāstīt par inovatīvu risinājumu tieši jaunajiem vecākiem – īpašu mazuļu zeķi “Dream Sock“, kas veic bērna veselības un miega uzraudzību un attālināti informē vecākus par galvenajiem rādītājiem.

    Jaunais risinājums, kas jau saņēmis ASV Pārtikas un zāļu pārvaldes apstiprinājumu, ir pirmais šāda veida viedais bērnu monitors. Tas sastāv no īpašas “zeķītes” un sensora, ar kura palīdzību tiek ievākti dati par bērna veselību un miegu. Ierīce ir savienojama ar pavadošo lietotni “Owlet Dream”, kur vecāki var iepazīties ar šo informāciju reāllaikā.

    Reklāma

    “Dream Sock” sensori ievāc datus par mazuļa veselības un miega rādītājiem, piemēram, sirdsdarbības ātrumu, skābekļa līmeni asinīs, pamošanās reižu skaitu, miega ciklu. Ja kāds no šiem rādītājiem ir neatbilstošs, vecākiem tūlītēji tiek atsūtīts paziņojums. Tāpat lietotnē iespējams skatīt vēsturiskos datus un informāciju par mazuļa veselību dažādos laika periodos.

    “Dream Sock” domāta mazuļiem vecumā no viena līdz 18 mēnešiem. Tās cena ir 299 ASV dolāri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    17.01.2024 17:10

    Vērtīgākā šī gadžeta īpašība varētu būt zīdaiņu PNS novēršanai

    Reklāma