Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung televizoriem tiks piedāvāti videospēļu kontrolieri un citi aksesuāri

    Jaunākie raksti

    Samsung jaunie televizori saņēmuši savu spēļu pasauli, kas nodēvēta par Samsung Gaming Hub. Samsung Gaming Hub ir aptuveni salīdzināms ar Amazon Luna un Xbox Game Pass.

    Samsung gājis arī tālāk, izveidojot Designed for Samsung Gaming Hub programmu, lai ražotāji varētu piedāvāt saderīgus spēļu aksesuārus televizoriem. Pirmais ar Samsung TV saderīgais aksesuārs būs PDP ražotais spēļu kontrolieris Replay Wireless Controller.

    Reklāma

    Replay Wireless Controller būs aizdomīgi līdzīgs Xbox kontrolierim, bet vai tie visi nav savā ziņā līdzīgi… Toties Designed for Samsung Gaming Hub kontroles ierīcēm būs atsevišķa poga, kas uzreiz izsauks spēļu centru, atvieglojot spēlētāja ikdienu.

    Replay Wireless Controller ar vienu uzlādi darbosies līdz 40 stundām, tas nodrošinās niecīgu aizturi. CES 2024 apmeklētāji varēs izmēģināt Replay Wireless Controller kopā ar Samsung TV.

    Samsung saviem televizoriem jau vairākus gadus piedāvā 120 Hz, lai uzlabotu televizoru sadzīvošanu ar PlayStation un Xbox konsolēm. Designed for Samsung Gaming Hub kontroles ierīces ir vēl viens solis tuvāk spēļu entuziastiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    viens
    08.01.2024 10:09

    vai pareizi saprotu, ka spēļu konsoli nemaz nevajadzēs? abonēšu Samsung Gaming Hub un no turienes varēšu visu visu darīt?

    REALAIS
    08.01.2024 12:47
    Reply to  viens

    Arī tagad nevajag, šo pašu var veikt arī uz jebkura datora, kur darbība būs daudz stabilāka.

    Man ir Samsung S95B TV, sanāk dārgā gala un Notebook pa 150€. Uzmini uz kuras ierīces ir 0,5+ sekundes aizture starp pults ievadi un notikumiem ekrānā izmantojot to pašu Wifi un to pašu pulti? Pareizi! Samsung TV ir ar aizturi. Skatoties cik lēni ir Smart TV pat pārslēdzoties starp izvēlnēm, man nav ticības, ka sagaidīs normālu darbību ar Cloud Gaming, kamēr TV ražotāji sāks likt iekšā normālus procesorus. Kamēr uz Notebook spēle bija spēlējama bez izteiktas aiztures izmantojot strīmošanu.

    Un kas notiek, ja internets ir pēkšņi sliktāks vai pazūd negaidītu iemeslu dēļ? Spēles iet gar degunu.

    viens
    08.01.2024 21:48
    Reply to  REALAIS

    skaidrs – pc ar tīklu pa kabeli, kārtīgs monitors/televizors, jāabonē kādu no minētajiem (steam arī tā darbojas?). tad vēl tāds jautājus – ar klavieri + peli var dzenāt? un stīri? paldies

    REALAIS
    08.01.2024 10:50

    Samsung Gaming Hub nav salīdzināms ar Xbox Cloud vai Amazon Luna
    Samsung Gaming Hub atļauj piekļuvi šiem un citiem servisiem caur TV, kur katrs serviss ir jāabonē atsevišķi, kur atliek tikai pieslēgties ar savu profilu iekš TV.
    Atkal diezgan minimāli investēts laiks spēļu rakstiem.

    Samsung TV var bez problēmām pieslēgt arī Xbox un Playstation pultis. Esmu pats izmēģinājis spēlēt Xbox Cloud Gaming uz Samsung S95B izmantojot Playstation 5 pulti. Visticamāk Samsung perifērijas būs lētākas versijas/zemākas kvalitātes ar to vienu papildus pogu.

    Last edited 3 months ago by REALAIS
    Kursors.lv
    08.01.2024 11:12
    Reply to  REALAIS

    Paldies par komentāru!

    REALAIS
    08.01.2024 12:40

    Jā lūdzu, esmu nagla dibenā ar saviem komentāriem :D

    Jānis
    08.01.2024 11:31

    https://www.xbox.com/lv-LV/regions#xboxgamepass
    Cloud Gaming (Game Pass Ultimate)
    Latvia – Not available

    REALAIS
    08.01.2024 12:42
    Reply to  Jānis

    Vismaz PC Gamepass tagad ir. Tā ir problēma ar abām konsolēm, ka neveido reģionus visām Eiropas valstīm vai arī nepievieno pie cita reģiona.

    Jānis
    08.01.2024 12:53
    Reply to  Jānis

    Ar Uk reģionu lietoju gadiem :D

    Reklāma