Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” iesūdzēts tiesā, jo nav izmaksājis darbiniekiem prēmijas vairāku miljonu dolāru apmērā

    Jaunākie raksti

    Pašās gada beigās vēl viena slikta ziņa sasniegusi Īlona Maska vadīto “X“. Federālais tiesnesis paziņojis, ka turpinās tiesvedību pret uzņēmumu, kas tika uzsākta vasaras sākumā sakarā ar to, ka “X” nav izmaksājis darbiniekiem ikgadējās prēmijas vairāku miljonu ASV dolāru apmērā.

    Šo prasību savā un tūkstošiem citu esošo un bijušo darbinieku vārdā jūnijā tiesā iesniedza “X” bijušais kompensāciju nodaļas vadītājs Marks Šobingers. Prasības iesniedzēji iesūdz uzņēmumu tiesā par to, ka tas, iespējams, nepildīja mutiskus solījumus, ka darbiniekiem tiks izmaksāta daļa no viņu gada prēmijām. Prasībā apgalvots, ka “X” vadība apsolīja darbiniekiem, ka viņiem tiks izmaksāti 50% no 2022. gada prēmijas, ja viņi paliks strādāt uzņēmumā laikā, kad Masks to iegādājās – 2022. gada oktobrī.

    ReklāmaAdvertisement

    Saskaņā ar tiesas iesniegumu darbiniekiem pienākošo prēmiju apmērs sasniedz “desmitiem miljonu dolāru”. Tiek lēsts, ka “X” nav izmaksājis prēmijas vairākiem tūkstošiem darbinieku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Liepu kaspars
    29.12.2023 12:14

    Bijušie darbinieki neko nav pelnījuši, pilns ar sievietēm, kas neko nedarīja, bet bija “diversity regulētāji” un HR nekā nedarītāji

    Normunds
    30.12.2023 17:03

    Lai viņi sākumā pierāda, ka viņi, nav roboti!

    Es naF robots.
    Man ir tēja.
    Skapis pilns ar sviestmaizēm.

    Reklāma