Web Analytics
More
    Reklāma

    Tet interneta pakalpojumus tagad var iegādāties Wolt platformā

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Wolt pēdējo divu gadu laikā strauji attīstījis savu darbību Latvijā, piedāvājot jaunus e-komercijas risinājumus Latvijas uzņēmumiem digitālajā vidē. Biznesa attīstības iespējas sadarbībā ar Wolt novērtējis arī Latvijas tehnoloģiju uzņēmums Tet, kura piedāvātos interneta pakalpojumus tagad iespējams iegādāties arī Wolt platformā. Kā norāda abu uzņēmumu pārstāvji, interneta pieslēguma tirdzniecība platformā ir tikai pirmais solis Wolt un Tet sadarbībā.

    Wolt Baltijā vadītājs Mantas Lomsarģis norāda, ka sadarbības līguma noslēgšana ar vienu no lielākajiem tehnoloģiju uzņēmumiem Latvijā ir nozīmīgs solis Wolt biznesa mērķu īstenošanā, lai turpinātu attīstīt  vispusīgu e-komercijas platformas piedāvājumu gan privātpersonām, gan vietējiem uzņēmējiem. “Wolt jau vairākus gadus nav tikai platforma ēdiena pasūtīšanai uz mājām. Esam investējuši finanšu un cilvēkresursus, lai Wolt kļūtu par iepirkšanās centru ikviena kabatā. Turklāt šobrīd esam izstrādājuši plašu piedāvājumu ne tikai Latvijas iedzīvotājiem savu ikdienas pirkumu veikšanai, bet arī paplašinājuši sadarbības piedāvājumu uzņēmējiem. Jaunā sadarbība ar ar lielāko Latvijas tehnoloģiju uzņēmumu apliecina, ka Wolt lietotnē var iegādāties teju visu,” par jauno sadarbību gandarīts Wolt Baltijā vadītājs Mantas Lomsarģis.

    Reklāma

    Tet komercdirektors Edgars Grandāns saka:  “Esam gandarīti, ka savā pakalpojumu klāstā piedāvājam arvien jaunus un ērti izmantojamus veidus, kā ierīcēm – mobilajiem tālruņiem, datoriem, planšetdatoriem, TV ekrāniem – pieslēgt Tet jaudīgo internetu. Sadarbībā ar “Wolt” ikviens var pārliecināties, ka tas ir tik pat vienkārši kā pasūtīt picu vai suši. Tāpat arī redzam, ka tehnoloģiju izmantošana un to integrēšana vienai ar otru ļauj ietaupīt mūsdienās tik nozīmīgo laika resursu. To novērtē gan mūsu klienti, gan meistari, kuri uz jauno interneta pieslēgumu vietām izbrauks maksimāli ātrā termiņā.”

    Pirmais Tet produkts, kas jau pieejams Wolt platformas lietotājiem, ir interneta abonements. Tā iegādes process platformā ir līdzīgs kā jebkura cita pirkuma veikšana – klients izvēlas sev piemērotāko abonementu no interneta piedāvājuma, iepazīstas ar nosacījumiem un līguma kopsavilkumu, un veic pasūtījumu. Pēc pasūtījuma veikšanas Tet pārstāvis sazinās ar klientu par pasūtījuma gaitu, informē par nosacījumiem un vienojas par interneta ierīkošanas laiku klienta adresē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma