Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektriskais Volkswagen ID.GTI debitēs 2026. gadā un tirdzniecībā nonāks gadu vēlāk

    Jaunākie raksti

    Pirms gandrīz 50 gadiem, proti, 1975. gadā tika prezentēts vēsturē pirmais Volkswagen Golf GTI, kas tika saražots 5000 eksemplāros. Vācu autobūves milzim soļot elektrifikācijas virzienā, GTI nosaukums nekur nepazudīs un 2026. gadā debitēs kā ID.GTI. To savā Instagram ierakstā atklājis Volkswagen dizaina vadītājs Andreass Mindts, publicējot attēlu ar oriģinālā un topošā ID.GTI skicēm.

    Volkswagen zīmola vadītājs Tomass Šēfers sarunā ar Autocar pauda, ka pie klientiem jaunais ID.GTI nonāks 2027. gadā, bet tā iecerētā sākumcena ir ap 30 tūkstošiem eiro. Plānots, ka šis jaunais modelis taps uz ID.2all hečbeka sērijveida versijas bāzes. Kā noprotams, ap 2028. gadu sagaidāms jaunās paaudzes Golf, kas pirmoreiz būs nopērkams elektrisks, taču VW vadība acīmredzot lēmusi negaidīt un kā pamatu šim auto izmantot izmēros mazāku modeli.

    Autoražotāja inženieri jau izveidojuši braucošus prototipus un sākušies testi, lai modeli attīstītu un sagatavotu ražošanai. Protams, par tehniskajiem parametriem, jaudu, sniedzamību un tamlīdzīgām lietām pagaidām pāragri runāt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    28.12.2023 11:01

    Līdz tam laikam jau viss tirgus būs pārpludināts ar Ķīnas brīnumiem!

    Reklāma