Web Analytics
More
    Reklāma

    Šorīt nepamodies laikā? iPhone atkal problēmas ar modinātāju

    Jaunākie raksti

    Tā vien izskatās, ka Apple izdevies salauzt iPhone modinātāju ar iOS 17 un šī problēma pat neesot novērsta ar iOS 17.2 atjauninājumu. Pagaidām nav skaidrs, kuri tieši iPhone modeļi ir ar šo modinātāja nenoskanēšanas problēmu, bet sūdzības esot no iPhone XR un iPhone 11 sērijas lietotājiem.

    Problēma visai plaši jau apspriesta Reddit, tā vien izskatās, ka Apple kaut ko salauzuši iOS 17. Tiek ieteikts doties uz iestatījumu sadaļu, meklēt Attention Aware, to vajagot atspējot veselās divās vietās. Cik noprotams, iPhone uzskata, ka īpašnieks skatās viedtālruņa ekrānā, lai arī viņš/viņa/tie blakus saldi čuč.

    Tāpat tiek ieteikts nomainīt noklusējuma iPhone modinātāja signālu uz kādu citu, tas it kā labojot šo problēmu. Pagaidām gan nav pilnas skaidrības, ko tieši iesākt, ja arī tavam iPhone piemeties šāds niķis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars Dzerve
    21.12.2023 11:16

    Oj, modinātājs vispār ir ābola neveiksmes stāsts, liekas, ka laikmetā, kad cilvēki sūta raķetes kosmosā, tik vienkāršu lietu kaut kā vajadzētu prast saprogrammēt kaut kā nu varbūt drusciņ ne tik līki. Dabūt pieaugošu modinātāja signāla skaļumu, kas Samsungam ir viena ķeksīša attālumā, ābolam nezin kāda mārrutka pēc ir jāiziet cauri visai Health sadaļai, jāiestāda savs miega ilgums un tikai tad – voila! esi ieguvis pieaugošu signālu, kas neuztriec tevi stāvus gaisā.

    Biteme
    21.12.2023 11:32
    Reply to  Ivars Dzerve

    Mnjā…..kad iedziļinās sīkumos, ir pat grūti saprast ābola veiksmes stāstu.

    Slais
    21.12.2023 12:39
    Reply to  Biteme

    Ļoti vienkārši, viens no labākajiem price/performance risinājumiem, turklāt ar opcijām ko citi nepiedāvā.
    Mīnus dažiem būs tas, ka nevar “boototies” un nodarboties ar muļķībām. 😀

    P.s.
    Kas attiecas uz rakstu tad nē, nav nekādu problēmu ar modinātāju, nu vismaz es neesmu neko tādu novērojis par cik vienkārši pamostos kad tas sāk darboties.

    Biteme
    21.12.2023 16:54
    Reply to  Slais

    Manuprāt, personiskā pieredze ir tikai viens izziņas veids. Vai tas, ka es pārgāju pāri 4 joslu šosejai ar dzīvu satiksmi un mani nenotrieca auto, nozīmē ka tā nenotiek arī ar citiem un nedraud man, ja regulāri atkārtošu šo vingrinājumu?

    Ja šādas problēmas nebūtu, vai par to vispār rakstītu?

    Slais
    21.12.2023 20:04
    Reply to  Biteme

    Rakstā jau pieminēti konkrēti modeļi, un es esmu 100% pārliecināts, ka šī problēma nav visiem. Pati problēma protams, ka ir citādāk nebūtu šādu rakstu, bet nu tas ir krietni mazāk bīstami par aizdegšanos.🫢
    Savukārt vel muļķīgāks salīdzinājums šī visa dēļ pieminēt apple veiksmes stāstu, jo pat viss lielākais apple nīdējs nevar noliegt apple inženieru veikumu kaut procesoru nodaļā, bet veiksmes stāsts domāju ir vienkāršāks, proti neļaut gramstīties visiem kuriem ienāk prātā ap savu sistēmu, lai gan Eiropa jau cenšās to visu likvidēt, kā saka Welcome to all…

    Biteme
    21.12.2023 22:09
    Reply to  Slais

    Nu, procesors nav nekas revolucionārs – te tas ir labāks vienam, te otram un tas nemaina lietošanas principus. Apple uztaisīja revolūcija ar pirmo aifonu, to nenoliegs neviens saprātīgs cilvēks, bet tālākās iterācijas bija jau evolucionāras izmaiņas (arī A nometnē attīstība ir inkrementāla). Arī ekrāna veids, izmērs, košums/spožums būtiski neko nemaina – šā vai tā jānēsā līdzi tāfelīte, kas attēlo info – pat ja to var salocīt 2x mazāku.

    Klāvs
    21.12.2023 11:17

    Artim Ābolam nebija par ko rakstīt uzrakstīja kaut ko.
    Apskatās apkārt – cik cilvēku lieto 11. sērijas vai XR sērijas Iphone?

    nedarata
    21.12.2023 11:48

    Diezgan izplatīta problēma arī Android frontē.
    Vairāku simtu miljardu vērtas kompānijas nemāk uztaisīt modinātāju.

    JurisS
    21.12.2023 14:44
    Reply to  nedarata

    Kādā ziņā – nemāk uztaisīt modinātāju???

    Es modinātājam (Android) uzlieku kādu no savām dziesmām (roks, kkas smagāks) un viss notiekās!

    M S
    21.12.2023 16:07
    Reply to  nedarata

    Parasti Androidam ir problēmas tikai ar trešo pušu modinātājiem, jo OS pārāk agresīvi nokauj svešas lietotnes, kas grib ilgi darboties fonā. Ar iebūvēto modinātāju nav pieredzētas nekādas problēmas.

    Arnys
    22.12.2023 22:58
    Reply to  M S

    Kad sāku lietot s23, biju šokēts, ka modinātājs neskan, nevibrē netraucēt režīmā, kas līdz šim nevienā citā nenotika.. Un gan jau pats esmu vainīgs, esmu no tiem kas uzreiz jaunai ierīcei izmaina sistēmas piekļuvi ( gan vecais labais Viper 4 Android, gan nelielās ekstras ar lsposed, hex motīviem utt)

    Uldis
    23.12.2023 16:39
    Reply to  M S

    Kaut kādā 2010 gadā pēc pārejas uz vasaras laiku iPhone nemodināja. Vajadzēja izdzēst modinātāju un uzlikt jaunu. No stresa kādus 5 gadus liku paralēli fizisku pulksteni.

    Krotow
    21.12.2023 17:46
    Reply to  nedarata

    Neko nezinu. Man vienīgā problēma ar Android modinātājiem ir modinātāja apklusināšana ar sekojošu gulēšanu tālāk :) Xperia 1 IV šķiet ir mani uzveicis – to tik vienkārši nevar aizvērt. Un bļauj tā ka dzīvokļa otrā galā var dzirdēt.

    Lauris
    21.12.2023 16:38

    Apstiprinu, ka šorīt modinātājs neskanēja. iOS 17.2.1. iPhone 14 Pro

    Last edited 4 months ago by Lauris Volfs
    rudzu rikas
    22.12.2023 20:46

    Izmantoju modinātājam LG GX200 lidojuma režīmā. Lieliski der. Bateriju uzlādēju, nezinu, varbūt reizi 3 mēnešos. Labprāt nopirktu tādu pašu jaunu tel (lai vizuāli jauns un smuks), bet nekur nav. Pārāk vecs modelis.

    Elektriķis
    22.12.2023 21:04
    Reply to  rudzu rikas

    Paga, varbūt nopērc vienkāršu modinātājpulksteni, tam ieliec 1gab. AA elementu un vālē vairākus gadus.
    Aicinājums tādēļ, ka nesaprotu, kādēļ jālieto podziņtelefons lidojuma režīmā?

    Biteme
    22.12.2023 21:19
    Reply to  Elektriķis

    Ir, kas veco telefonu izmanto kā modinātāju, mazo ziņu lasītāju (wifi), lukturīti. Lidojuma režīms – degvielas ekonomijai, lai retāk jālādē ja izmanto tikai kā modinātāju.

    Kad pēdējo reizi pirku modinātāju, izvēle bija diezgan šaura, salīdzinot ar pagātni. Vai atceries, kāda agrāk bija digikompaktu izvēle? Šķiet, ka tas pats stāsts.

    Elektriķis
    22.12.2023 21:48
    Reply to  Biteme

    Galvenā fīča, meklējot modinātājpulksteni, ir tā klusums, lai neklikšķ. Ja pret to nav pretenziju, tad vēl jau kaut ko var nopirkt, kaut vai IKEA. Bet jā, viens mans “brīnums” CITIZEN vairs nav nekur dabūjams.

    Reklāma