Web Analytics
More
    Reklāma

    Darbību uz visiem laikiem aptur E3 – pasaulē lielākā videospēļu konference

    Jaunākie raksti

    Lielākā un prestižākā videospēļu konference Electronic Entertainment Expo jeb E3 ir pilnībā atcelta, šo konferenci vairs neviens nerīkos. E3 konference jau kopš 2019. gada un koronavīrusa pandēmijas sākšanās piedzīvoja grūtus laikus, šo gadu laikā nav noticis neviens klātienes pasākums.

    Pēc ilgu gadu pārtraukuma bija plānots, ka E3 tomēr atsāks darbību, tomēr tas nenotiks. Pasākuma organizētāji Entertainment Software Association ar nožēlu paziņojuši, ka konference jāatceļ pavisam. E3 pirmsākumi meklējami 1995. gadā, kad pirmo reizi konference norisinājās Losandželosā.

    Reklāma

    Vienu pašu vīrusu vainot būtu neprāts, jo E3 arī iepriekš bijušas problēmas. 2011. gadā E3 pameta Nintendo, pēcāk 2018. gadā no dalības E3 atteicās Sony ar Playstation. Microsoft, Sony un Nintendo ar savām spēļu konsolēm un jaunu spēļu izziņošanu daudzus gadus bija E3 pamatu pamats.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    14.12.2023 14:49

    Pasākums IMHO ir zaudējis popularitati, jo datorspēlēm vairs nav tāda “Vau” efekta kā pirms 20 un vairāk gadiem. Pēdējos gados interesantu jaunu interesantu spēļu bijis salīdzinoši maz. Un pārspīlēta satura dalīšana pa DLC un mikrotransakcijas piebeidza pārējo.

    Reinis Rozitis
    14.12.2023 17:24
    Reply to  Krotow

    > Pasākums IMHO ir zaudējis popularitati, jo datorspēlēm vairs nav tāda “Vau” efekta

    Iemesls ir, ka katrs tagad taisa pats savus MS/Xbox, PS, lielājām studijām ir savi pasākumi utt. Par auditorijas trūkumu nevar sūdzēties tur neviens..

    Last edited 4 months ago by Reinis Rozitis
    Reinis Rozitis
    14.12.2023 17:30
    Reply to  Krotow

    Piemēram – “Hosted and coordinated by former journalist Geoff Keighley, the Game Awards have become the most-watched awards ceremony in entertainment, with 103 million streams for last year’s event (by rough comparison, the Oscars struggle to hit 20 million television viewers).”

    “On December 7th, The Game Awards 2023 didn’t just roll out the red carpet for the year’s best games; it broke the internet with a massive 88% increase in hours watched over the previous year”

    Krotow
    14.12.2023 21:46
    Reply to  Reinis Rozitis

    Strīmošana IMHO ir veltīga laika nosišana. Bet pats fenomens korelē ar vispārējo jaunākā gadagājuma publikas salīšanu viedierīcēs ar visām no tam sekojošajam negācijām un iespēju satura īpašniekam manipulēt ar publiku.

    Reklāma