Web Analytics
More
    Reklāma

    Withings jaunajā ScanWatch Nova viedpulkstenī greznība apvienota ar veselības mērījumiem

    Jaunākie raksti

    Withings izziņojis jaunu luksusa klases viedo pulksteni ScanWatch Nova ar 30 dienu darbības laiku plašām iespējām sekot līdzi veselībai un sportam. ScanWatch Nova ir arī 0.63 collu melnbalts OLED papildu ekrāns, kas parādīs veselības datus. No mazā ScanWatch Nova ekrāna varēs nolasīt ienākošās ziņas vai vismaz ziņas ievadu.

    ScanWatch Nova iekļauti vairāki sensori, tai skaitā sirdsdarbības sensors, kas gan ScanWatch sērijā nav nekas jauns. Te ir arī temperatūras sensors un iespēja sekot miegam. Nevajag piemirst arī par SpO2 sensoru un iebūvētu elektrokardiogrammas nolasīšanas iespēju.

    Reklāma

    Var uzskatīt, ka ScanWatch Nova ir luksusa klases ScanWatch Horizon apvienojums ar ScanWatch 2 veselības izsekošanas iespējām. ScanWatch Nova korpuss veidots no 316L nerūsējoša tērauda un ekrānu sargā plakans safīra aizsargstikls.

    Withings ScanWatch Nova jau pieejams iegādei tīmekļa vietē, tā cena ir ap 600 dolāru. Pie citiem pārdevējiem, piemēram, Amazon, Withings ScanWatch Nova gaidāms nākamā gada februāra sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    07.12.2023 11:00

    Varu pastāstīt, ka pat pirmais ScanWatch aizsargstikls ir top kvalitātē. Šur tur esmu uzsitis, pat ap auto dzelžiem skrūvējoties – nekas! Kvalitāte superīga!

    Last edited 4 months ago by KKTK
    kkā tā
    07.12.2023 14:54
    Reply to  KKTK

    Šie ir izcilākie pulksteņi – man tāds jau trešais (Steel HR). Pirmais bija withings, nejauši pirtī iedams paspaidīju, lai paskatītos pulsu un tika iekšā tvaiks visticamāk, pa garantiju samainīja (pat sūtīšana bija bezmaksas uz garantijas apskati), tikai atsūtīja jauno vietā ar Noklas logo, jo tajā brīdī bija pārdevušies šiem. To es pēc pāris gadiem biju nolicis zālē sauļojoties un sapļāvu, beigās draudzene pirms 2 gadiem ZS uzdāvināja nu jau trešo :D
    Un apple joprojām jālādē katru dienu, kamēr šos reizi mēnesī un principā vis pieejams, ko vajag mūsdienīgā pulkstenī, tikai ar klasisku dizainu.
    Stikliņš gan skrāpējas, bet tieši patīk 38mm ar balto fonu – skaists un klasisks, ar safīru nav šādā izpildījumā diemžēl. Bet tā – visu cieņu Withings!

    Oskars
    07.12.2023 19:21

    Ir vini loti skaisti, un nebutu kauns valkat tadu. Bet diemzhel ar mediciniskiem merijumiem gan pieklibo.

    Reklāma