Web Analytics
More
    Reklāma

    Rudenī izlaistā iOS 17 operētājsistēmas versija uzstādīta jau 60% iPhone

    Jaunākie raksti

    Apple ekosistēma ir labi pazīstama ar to, ka programmatūras atbalstu ierīces saņem vēl ilgu laiku pēc to izlaišanas, kā arī jaunāko operētājsistēmu instalēšanas rādītāji ir ļoti augsti. Decembra sākumā jaunākā iOS 17 versija ir uzstādīta jau vairāk nekā 60% telefonu.

    Apple iOS 17 versija, kas darbina iPhone viedtālruņus, tika izlaista 18. septembrī, un pirmajās nedēļās lietotāji ar tās uzstādīšanu nesteidzās. Vēl oktobra beigās iepriekšējā iOS 16 versija bija instalēta vairāk ierīcēs. Tomēr pēc vairāk nekā divu mēneša perioda, decembra sākumā, iOS 17 jau ir instalēta 60% ierīču, kas ir pietiekami labs nozares rādītājs.

    iPhone lietotāji laikam jau ir pieraduši, ka jauno programmatūras versiju palaišanas sākums var būt ļoti kļūdains, tāpēc uzreiz nesteidzas uzstādīt jaunāko operētājsistēmu. Kopš septembra Apple paspējis jau izlaist sešus dažādus labojumus. Tomēr kopējās tendences ir līdzīgas, salīdzinot ar citām iOS versijām.

    Proti, iOS 16 decembra sākumā bija uzstādīts 66% ierīču, bet iOS 13 versija 2019. gada decembrī veselos 73% iPhone. Kopumā tas ir augsts rādītājs, bet jāņem vērā, ka iOS uzreiz ir pieejams visās atbalstāmajās iPhone versijās un nav nepieciešami nekādi īpaši pielāgojumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    azad
    07.12.2023 12:28

    Uzstādīta un saprot, ka vienīgā atšķirība ir 16 vietā rādās 17😄 Pēc viena no apdeitiem baterijas darbība ļoti pasliktinājusies, noēd ļoti ātri un telefonam ir 1 gads.

    Reklāma