Web Analytics
More
    Reklāma

    KISS turpinās uzstāties kā virtuāli avatari

    Jaunākie raksti

    Glemroka viena no vizuāli izteiksmīgākajām grupām KISS parādījusi savus digitālos avatarus, kuri varētu turpināt koncertēt pēc grupas pastāvēšanas beigām. Pagājušajā nedēļā KISS uzstājās pēdējo reizi, noslēdzot 50 gadu pastāvēšanu ar četrus gadus ilgu End of the Road pasaules koncertturneju.

    KISS paziņoja, ka Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer un Tommy Thayer pārtrauc koncertēt kopā, bet KISS ēra ar šo nebeidzas. Vismaz tā uzskata paši grupas dalībnieki.

    Reklāma

    Visai slikti nofilmētā video var redzēt, kādi nu būs KISS avatari.

    Diemžēl izskatās, ka KISS fani galīgi nemaz nav mierā ar jauno, digitālo ēru. Daudzviet jau izskanējis sašutums par šādu pieeju, veidojot digitālus avatarus. Tāpat fani nav sajūsmā par grupas izjukšanu un to, ka pēdējā koncertā netika minēti bijušie KISS dalībnieki Ace Frehley, Peter Criss, Vinnie Vincent, Bruce Kulick, kā arī jau kādu laiku mirušie Mark St. John un Eric Carr.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    05.12.2023 18:02

    Cik tad ilgi var tos večus spīdzināt :) Kaut kad ir jāpieliek punkts. Ņemšanās ar avatariem nav saprotama – kam tādus vajag? Labak lai faniem paliek labas atmiņas par savu iemīļoto grupu spēka gados.

    Biteme
    06.12.2023 09:29
    Reply to  Krotow

    Ja līgums nav beidzies, tad ir jākapā vien tālāk, savā rumpī vai virtuālajā. Kredītņēmēji pastāstīs, ko nozīmē saistības.

    Ivis
    06.12.2023 09:14

    Nevaru iedomāties, kādēļ lai kāds dotos uz “konci” kur rāda multfilmas ar grupas fonogrammu?

    Reklāma