Web Analytics
More
    Reklāma

    Nissan gatavo jaunās paaudzes Skyline, tam kļūstot elektriskam un nākot ar citām pārmaiņām

    Jaunākie raksti

    Auto entuaziasti lieliski zina Nissan Skyline GT-R, kas ir izslavēts sporta auto, pateicoties savam sniegumam. Tīri tehniski sportiskais GT-R jau kādu laiku ir atdalīts no pārējiem Skyline modeļiem, proti, GT-R ir un paliek sporta auto, savukārt Skyline nosaukums tiek lietots arī Infinity zīmola mašīnām parastiem ielas sedaniem. Nākamās paaudzes Skyline kļūs par elektrisko modeli un būs arī citas pārmaiņas.

    Jaunās paaudzes Skyline būs nopērkams kā sedans un arī krosovers, abiem modeļiem kļūstot pilnībā elektriskiem, ziņo japāņu automedijs Best Car.

    Medija rīcībā esošā informācija liecina, ka pārstrādātais Skyline krosovers izmantos to pašu platformu, kas lietota Nissan Ariya elektriskajā modelī, bet modeļa debija plānota 2025. gadā. Zināms, ka sedans būs aprīkots ar četriem elektriskajiem motoriem un, kāda laime, Infinity zīmols nesen prezentēja topoša modeļa konceptu, kas varētu būt ieskats gaidāmajā Skyline sedanā.

    Kas attiecas uz sportisko GT-R modeli, par jaunās paaudzes versiju tiek runāts ar zināmu regularitāti, bet pagaidām tam nav taustāma rezultāta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    john doe
    30.11.2023 16:43

    Kāpēc raksts ir par Nissan, bet bilde ir redzams Infinity?

    Reklāma