Web Analytics
More
    Reklāma

    Pasaules ražotāju milži pulcēsies izstādē “Tech Industry 2023”

    Jaunākie raksti

    Jau no 30. novembra līdz 2. decembrim Ķīpsalā notiks starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas un jauno tehnoloģiju izstāde “Tech Industry 2023”, kurā jaunākās iekārtas, instrumentus un tehnoloģijas demonstrēs iekārtu ražotāji no visas pasaules. Iepazīsti zinātnes un ražotāju sasniegumus vienuviet!

    “Tech Industry 2023” piedalīsies vairāk nekā 250 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, ASV, Austrijas, Čehijas, Dānijas, Norvēģijas, Polijas, Itālijas, Francijas, Slovēnijas, Somijas, Spānijas, Šveices, Ukrainas, Ungārijas, Ķīnas, Vācijas, Zviedrijas un citām valstīm. Izstādē būs arī Latvijas, Čehijas, Somijas un Ukrainas nacionālie kopstendi, kuros varēs iepazīties ar šo valstu ražotāju piedāvājumu. Savukārt Latvijas pašu jaunāko veikumu nozarē prezentēs pašmāju ražotāji Inovāciju stendā.

    Reklāma

    Izstāde piedāvās vienuviet iepazīt visu aktuālāko un plašāko risinājumu piedāvājumu metālapstrādei, metālizstrādājumu ražošanai, mašīnbūvei, būvniecībai, automatizācijai, elektronikai, elektrotehnikai, autoservisiem, ceļu un tiltu celtniecībai, kuģu, dzelzceļu un avio būvei, lauksaimniecībai, ūdensapgādei, siltumapgādei un citiem saistīto nozaru uzņēmumiem.

    ““Tech Industry 2023” varēs vērot vēl vairāk jaunu un neredzētu iekārtu un instrumentu darbībā, kas noderēs gan rūpnieciskās ražošanas uzņēmumiem, gan saistīto nozaru pakalpojumu sniedzējiem, gan ikvienam ražošanas uzņēmumam, lai modernizētu un optimizētu ražošanu un ieekonomētu līdzekļus. Interesenti varēs iepazīties ar ražotāju sasniegumiem, piegādātāju pakalpojumiem, atrast jaunus biznesa kontaktus un sadarbības partnerus,” uzsver izstādes “Tech Industry” vadītājs Kardijs Broks.

    Grandiozas iekārtu un tehnoloģiju demonstrācijas

    Trīs dienas Eiropas un pasaules iekārtu ražotāji Ķīpsalā demonstrēs modernākās metālapstrādes un rūpnieciskās iekārtas darbībā, mašīnbūves un metināšanas iekārtas, elektroinstrumentus, gaisa plūsmu tehnoloģijas un hidrotehnoloģijas, metālizstrādājumus, automatizācijas un vadības sistēmas, hidrauliskās iekārtas, mēriekārtas, elektroniku un elektrotehniku, gāzes apgādes iekārtas, noliktavu aprīkojumu, darba aizsardzības līdzekļus, iepakojumu un materiālus, iekraušanas un izkraušanas tehniku u. c.

    Latvijas ražotāji

    Šogad Latvijas kopstendā kopā ar Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociāciju startē 13 nozīmīgi Latvijas uzņēmumi, kuru piedāvātie produkti un pakalpojumi aptver plašu spektru – sākot no dažādu materiālu apstrādes tehnoloģijām un detaļu ražošanas līdz komplicētu iekārtu projektēšanai un izgatavošanai dažādām tautsaimniecības nozarēm. Risinājumus enerģētikas sektoram piedāvās energofirma ’’JAUDA’’, visu veidu filtrus – “FILTRI”,  lokšņu apstrādi un metināšanu – ’’JGT solution’’, poliuretāna detaļu ražošanu – ’’Poliprodest’’, detaļu ražošanu no tehniskā plastikāta – ’’PrintPack Service’’ un metāla sietus un perforētas loksnes – ’’VRV Trading’’. Savukārt automatizētu un robotizētu iekārtu un ražošanas līniju izstrādi demonstrēs ’’PERUZA’’, metāla izstrādājumu ražošanu no loksnēm un profilcaurulēm – ’’KnK Mefab’’. Ja interesē graudu apstrādes iekārtas, tad vērts uzrunāt ’’Preco’’ pārstāvjus. Savukārt CNC virpošanas un frēzēšanas pakalpojumus piedavās ’’Silkeborg Spaantagning Baltic’’, plaša spektra metālapstrādes pakalpojumus – ’’Prometal Group’’, iekārtu projektēšanu – ’’WeMps’’. Starp citu, datorredzes un mākslīgā intelekta tehnoloģijās balstītu iekārtu ražošanu izstādē prezentēs ’’ZIPPY VISION”.

    Pasākumi profesionāļiem

    “Tech Industry 2023” notiks dažādi pasākumi par aktuāliem jautājumiem mašīnbūves, metālapstrādes, elektronikas un jauno tehnoloģiju jomā, kas pulcēs uzņēmējus, profesionālo organizāciju un valsts iestāžu pārstāvjus. 30. novembrī Ķīpsalā norisināsies Transporta un sakaru institūta biznesa inkubatora “iDEAHUB” finālpasākums, kur 13 jauniešu komandas prezentēs savu jaunuzņēmumu inovatīvās projektu idejas.  Inovatīvo izstrādņu vidū ir aplikācija cilvēku skaita izsekošanai sabiedriskajā transportā, 3D drukāts augu pods ar automātisku laistīšanas funkciju, viedas elektroenerģijas projekts – hidroturbīna ar regulējamām lāpstiņām u. c. Trīs visaugstāk novērtētās studentu komandas sadalīs 8000 eiro balvu fondu. Vēl izstādē sacentīsies metinātāji konkursa “Latvian Welder 2023” finālā, ko organizē mācību centrs “BUTS”.

    Daudzi uzņēmumi tieši “Tech Industry” izmanto kā platformu savu jaunāko ražojumu un pakalpojumu prezentēšanai. 30. novembrī notiks prezentācija “Industriālie siltumsūkņi, dzesēšanas un kondicionēšanas sistēmas” un konference “Ilgtspējība ar ERP sistēmām”. Savukārt 1. decembrī būs energofirmas “JAUDA” informatīvais seminārs projektētājiem, savukārt uz semināriem “Smart Factory” un “Innovative Tube Design” aicina SIA “Rolands Moisejs”.

    Izstādes “Tech Industry 2023” oficiālā atklāšana notiks 30. novembrī plkst. 13.00 hallē Nr. 2. Detalizētu pasākumu programmu skatiet: www.techindustry.lv/seminari.php

    “Tech Industry” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar MASOC.

    Izstādes darba laiks:

    • 30. novembris, 1. decembris  10.00–18.00
    • 2. decembris     10.00–17.00

    Ieejas biļešu cenas:

    • Ieejas biļete – 5,00 EUR
    • Bērniem līdz 14 gadu vecumam – bez maksas
    • Studentiem, skolēniem, pensionāriem, invalīdiem – 2,50 EUR
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma