Web Analytics
More
    Reklāma

    “Wolt” gada laikā paplašinājies 13 Latvijas pilsētās – tagad arī Ādažos un Baltezerā

    Jaunākie raksti

    No šodienas “Wolt” platforma un piegādes pakalpojumi pieejami arī Ādažos un Baltezerā. Šī gada laikā tehnoloģiju uzņēmums strauji paplašinājis savu darbību ārpus Rīgas un tagad savus pakalpojumus piedāvā jau 13 dažādās Latvijas pilsētās. Līdz ar Ādažu un Baltezera pievienošanos, “Wolt” Latvijas pilsētu skaits ir lielākais starp Baltijas valstīm.

    “Šī gada laikā “Wolt” Latvijā ir izaudzis no 5 līdz 13 pilsētām un sadarbojas ar vairāk nekā 1500 kurjerpartneriem, lai arvien lielākai Latvijas iedzīvotāju daļai sniegtu iespēju ātri un ērti saņemt kāroto preci vai maltīti sev ērtā vietā un laikā. Redzam, ka, attīstot savu pakalpojumu arī mazākās pilsētās, vietējiem uzņēmējiem varam nodrošināt ērtu tiešsaistes tirdzniecību, iedzīvotājiem sniegt iespēju gūt ienākumus kā kurjerpartneriem, kā arī atvieglot pilsētas viesu un iedzīvotāju ikdienu.” skaidro “Wolt” Baltijā vadītājs Mantas Lomsarģis.

    Reklāma

    Kā norāda M. Lomsarģis, pirmajos “Wolt” darbības gados Latvijā lēmums par uzņēmuma darbības paplašināšanu jaunās pilsētās tika pieņemts, balstoties uz tādiem kritērijiem kā iedzīvotāju skaits, ēdināšanas un mazumtirdzniecības veikalu apjoms u.c. Šobrīd redzējums par attīstību arī mazākās pilsētās ir mainījies. “Redzam, ka būtiskākais nosacījums jebkura biznesa attīstībai ir izpratne par iedzīvotāju paradumu maiņu. Ērtus un tehnoloģiski attīstītus pakalpojumus vēlas ne tikai lielo pilsētu iedzīvotāji, bet teju ikviens, tāpēc attīstām pakalpojumu gan jaunās pilsētās, gan arī paplašinām jau esošās teritorijas, piemēram, no oktobra Ogres pilsētas ietvaros veicam piegādes arī Ikšķilē,” papildina “Wolt” Baltijā vadītājs.

    Līdz ar ievērojamo “Wolt” paplašināšanos, pieaug arī to uzņēmumu skaits, kas ar “Wolt” sadarbojas jau vairākās pilsētās. Piemēram, uzņēmums Kebab Factory ātrās piegādes ar “Wolt” starpniecību šobrīd piedāvā jau trīs Latvijas pilsētās, norādot, ka būtisks nosacījums ilgtermiņa sadarbībai ir nemainīga pakalpojuma kvalitāte. “Ar “Wolt” sadarbojamies jau vairāk nekā 6 gadus, jo, pateicoties rūpīgi izstrādātai sistēmai platformā, klients savu pasūtījumu saņem paredzamā laikā un mūsu maltītes kvalitāte netiek ietekmēta. Esam gandarīti, ka šobrīd ar “Wolt” piegādi mūsu gatavoto ēdienu un īpašos piedāvājumus varēsim nodrošināt jau trīs pilsētās – Rīgā, Siguldā un Ādažos!” par līdzšinējo sadarbību ar platformu stāsta uzņēmuma Kebab Factory vadītājs Edgars Kroģeris.

    No šodienas pasūtījumus caur “Wolt” platformu iespējams veikt ne tikai Ādažos un Baltezerā, bet arī pilsētu blakus esošajās teritorijās – Kadagā, Alderos, Priedkalnē un Bukultos.

    Par godu jaunās pilsētas atklāšanai “Wolt” platformas jaunajiem lietotājiem ar kodu “ADAZI” dāvā 7 eiro atlaidi pirmajam pasūtījumam. Arī daļai jauno sadarbības partneru – restorāniem, kafejnīcām un tirdzniecības vietām – būs dažādi īpašie piedāvājumi gan konkrētām preču un ēdienu kategorijām, gan piegādes izmaksām.

    “Wolt” pakalpojumi tagad pieejami jau trīspadsmit Latvijas pilsētās – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī, Ventspilī, Valmierā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Ogrē, Salaspilī, Siguldā un Ādažos – sniedzot iespēju iedzīvotājiem pasūtīt dažādas maltītes, mazumtirdzniecības un pārtikas preces no vairāk nekā 900 restorāniem un 570 tirdzniecības vietām visā valstī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ainaro Bernato
    15.11.2023 16:25

    Vidi degradējoši melni vireļi uz velosipēdiem ar kubveida somām!

    Biteme
    16.11.2023 09:03
    Reply to  Ainaro Bernato

    Baltie vīreļi grib tikai saņemt ēdienu, nevis to vadāt?

    Tas pats Jānis
    16.11.2023 06:36

    Nafig to mēslu! Es savulaik pēc miljons reklāmām izlēmu piereģistrēties, saņēmu 10€ bonusu, uztaisīju pirmo pasūtījumu, pienāca apmaksas solis un nekādi nesanāca apmaksāt ne no G pay ne kartes un sazinājos ar to jukušo atbalsta dienestu un tur man pipars saka ka sistēma manu lietotāju bloķējusi, jo konstatētas aizdomīgas darbības un neko nevar palīdzēt. Sūtīju uz poda un palūdzu likvidēt to kontu.

    Biteme
    16.11.2023 07:46

    Ja godīgi, tad izbrīna cik daudz ēdienu tiek piegādāts. Uz ielas vienmēr kāds ved zaļo kasti. Reiz paklausījos blogeri, kurš to pamēģināja kontenta pēc – tur esot arī nianses ar atlikumu no skaidrā, ar dzeramnaudu utt.

    Reklāma