Web Analytics
More
    Reklāma

    Toyota un Lexus seko baram un Ziemeļamerikā pāriet uz Tesla uzlādes spraudni

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotāji Toyota un Lexus ir nākamie rindā, kas seko kopējai tendencei un savās mašīnās Ziemeļamerikas tirgum uzstādīs Tesla uzlādes spraudni, tādējādi iegūstot piekļuvi Tesla Supercharger uzlādes tīklam. Par šādu soli paziņojuši kompānijas pārstāvji.

    Pirmie Toyota un Lexus modeļi ar Tesla spraudni parādīsies 2025. gadā, kad šo mašīnu pircēji tās varēs lādēt Supercharger tīklā. Oficiālajā paziņojumā gan nedaudz mulsina, ka šī iespēja tiks piedāvāta atsevišķiem Toyota un Lexus modeļiem. Tas atkal nozīmē, ka klientiem būs jāveic svarīga izvēle pie mašīnas iegādes.

    Lai nu kā, Tesla spraudņa ieviešana no 2025. gada kopumā saskan ar laiku, kad tas tiks ieviests citu autoražotāju mašīnās, tāpēc vismaz šajā jomā Toyota neatpaliek no konkurentiem un ir turpat blakus. Japāņu autobūves milzis pēdējo pāris gadu laikā krietni mainījis savu nostāju elektroauto jautājumos, strauji ķeroties pie to attīstīšanas un cenšoties atgūt iekavēto, taču Toyota nemet plinti krūmos un strādā arī pie ūdeņraža degvielas šūnu sistēmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma