Web Analytics
More
    Reklāma

    “Empire of the Ants” būs ļoti reālistiska spēle, kas ļaus vadīt skudru koloniju

    Jaunākie raksti

    Pie vizuālā satura baudītājiem un interesantu videospēļu mīļiem nākamajā gadā nonāks spēle “Empire of the Ants”, kas varētu būt viena no reālistiskajām spēlēm, kurā apspēlēta dzīvās dabas tematika.

    Pagājušajā nedēļā videospēles izdevējs Microids un izstrādātājs Tower Five nopublicēja “Empire of the Ants” reklāmas rullīti, kas pats par sevi ir veidots ļoti vizuāli spēcīgs. Tā mērķis ir dot ieskatu, kā izskatīsies gaidāmā spēle, kas ļaus vadīt skudru koloniju un to aizsargāt. Kā redzams video, tad grafiski iespaidīgas būs nevis pāris skudras, bet gan visa kolonija un apkārt esošā daba.

    Reklāma

    No spēles viedokļa, tā būs stratēģijas žanra spēle ar dažiem trešās personas elementiem. “Empire of the Ants” pamatā būs nepieciešamība veidot attiecības ar citu dzīvnieku kolonijām, lai izdzīvotu gaidāmajos šķēršļos. Tāpat būs nepieciešama stratēģijas plānošana, izpēte un cīņas prasmes. Spēle ir balstīta uz tāda paša nosaukuma zinātniskās fantastikas noveļu sēriju.

    Videospēle piedāvās dažādas grūtības pakāpes, atkarībā no spēlēta līmeņa. Tāpat mainīsies dienas un nakts ritms, kā arī gadalaiki. Tas attieksies uz tādām lietām, kā ātrums un izturība, kas būs atkarīga no gadalaika. Tādējādi spēle tiks padarīta vēl reālāka. “Empire of the Ants” būs pieejama gan kā datorspēle, gan konsoļu versija, bet pagaidām nav precīzi atklāts, kurām konsolēm tā būs pieejama.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    17.10.2023 14:46

    Kāpēc video sākas ar 89 sekundi? 🤭

    KKTK
    17.10.2023 14:52

    Bet citādi gribu open-world spēli MINUSCULE pasaulē :D
    comment image

    Last edited 6 months ago by KKTK
    Reklāma