Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech iepazīstina ar Wave Keys – ergonomisku viļņveida tastatūru, kas uzlabo darbinieku komfortu un labsajūtu

    Jaunākie raksti

    Logitech šodien iepazīstināja ar viļņveida tastatūru Wave Keys un viļņveida tastatūru biznesam Wave Keys for Business – bezvadu ergonomisku tastatūru, kas izstrādāta tā, lai lietotāji, strādājot pie saviem galdiem mājās un birojā, justos gan ērti, gan labi.

    Logitech viļņveida tastatūra

    Tā kā mūsdienās cilvēki arvien vairāk laika pavada pie datora, nepieciešamība pēc ergonomiskiem risinājumiem pēdējo septiņu gadu laikā ir palielinājusies par 4,6 %, liecina RationalStat tirgus ziņojums. Reaģējot uz šo pieaugošo vajadzību, Logitech ir izstrādājis viļņveida tastatūru – kompaktu tastatūru ar unikālu viļņveida formu, kas nodrošina tūlītēju komfortu rakstīšanas laikā, novēršot nepieciešamību pierast pie jaunas ierīces. Turklāt tastatūrai ir polsterēts plaukstu balsts, kas nodrošina plaukstu locītavu dabisku stāvokli visas darba dienas laikā.

    Reklāma

    “Mēs uzskatām, ka ikviens ir pelnījis darba dienas beigās justies labi, tāpēc mēs nolēmām izstrādāt tādus darbavietu būtiskākos elementus, kas ir tikpat pievilcīgi un sasniedzami, jo tie ir ergonomiski,” saka Arts Ognims (Art O’Gnimh), Logitech Galveno personalizēto darbavietu biznesa risinājumu departamenta ģenerāldirektors. “Viļņveida tastatūras mērķis ir darbinieku labklājība, un to panāk tās zinātniski veidotais dizains, kuru ir apstiprinājuši vadošie ergonomikas speciālisti.”

    Unikāla viļņveida forma, kas nodrošina maksimālu komfortu

    Wave Keys unikālā viļņveida forma ļauj novietot rokas, plaukstas un apakšdelmus dabiskā rakstīšanas stāvoklī, un integrētais polsterētais plaukstu balsts nodrošina labāku plaukstas atbalstu visas dienas garumā.

    Viegli pārslēdzama un vairāku OS saderība

    Lai uzlabotu drošību, šo vairāku OS saderīgo tastatūru caur Bluetooth vai ar komplektā iekļauto Logi BOLT uztvērēju var savienot ar līdz pat trim ierīcēm vienlaikus, piemēram, Mac, PC un iPad, un to ir viegli pārslēgt starp tām ar vienu pieskārienu pogai. Lai dienas pie rakstāmgalda būtu patiesi patīkamas, lietotāji var personalizēt savu pieredzi, izmantojot lietotni Logi Options+ un izveidojot produktivitātes saīsnes, piemēram, “Netraucēt”, lai vienmēr koncentrētos darbam, un sagatavojot viedās darbības Smart Actions, kas ietaupa laiku un uztur darba ritmu, ieskaitot viena pieskāriena rīta rutīnu, kas palīdz viegli sākt dienu, un atpūtas rutīnu, kas sniedz pelnītu atelpu visas dienas garumā.

    Jaunums Logitech ERGO sērijā

    Wave Keys kopā ar vertikāli paceļamo ergonomisko peli Lift Vertical Ergonomic Mouse un citiem darba vietas uzlabošanas produktiem ir Logitech ERGO sērijas jaunākais papildinājums, un atbalsta uzņēmuma uz cilvēku vērstu un uz zinātni orientētu pieeju produktu dizainam un pieredzei. Tastatūra tika rūpīgi izstrādāta, vairākkārt veicot lietotāju testēšanu, tostarp Logitech Ergonomikas laboratorijā, un tā ir saņēmusi ASV Ergonomikas organizācijas apstiprinājuma zīmogu.

    Domājot par ekoloģiju

    Viļņveida taustiņi ir izstrādāti saskaņā ar Logitech mērķi radīt produktus, kas uzlabo cilvēku dzīvi. Tas nozīmē, ka, pieņemot katru dizaina lēmumu, tiek apsvērta arī vides un sociālā ietekme. Viļņveida tastatūra ir sertificēta kā oglekļa neitrāla, tāpat kā pārējie Logitech produkti, un papīra iepakojums nāk no FSC™ sertificētiem mežiem un citiem kontrolētiem avotiem. Viļņveida tastatūras plastmasas daļas satur sertificētu pārstrādātu lietotu plastmasu, vecajai plaša patēriņa elektronikai – 61 % – piešķirot otru dzīvi.

    Viļņveida tastatūra biznesam – uzņēmumiem, kas rūpējas par darbinieku labklājību
    Uzņēmumiem, kuriem ir svarīga darbinieku labklājība, Wave Keys for Business piedāvā jaunu ergonomisku tastatūru, kas ir ideāli piemērota darbiniekiem, kuri ir ergonomiski apzinīgi un meklē tastatūru, kuras lietošana ir intuitīvi atpazīstama. Tastatūra ir aprīkota ar drošo Logi Bolt bezvadu tehnoloģiju, kas ļauj IT komandām masveidā nodrošināt ērtu, viegli lietojamu tastatūru darbiniekiem visā pasaulē, garantējot globālu klientu atbalstu Windows, macOS, Chrome OS un citām vadošajām operētājsistēmām.

    Viļņveida tastatūra biznesam ir aprīkota ar Logi Bolt bezvadu tehnoloģiju, lai nodrošinātu uzticamus savienojumus pat pārslogotā bezvadu vidē, un tā ir izstrādāta, lai atbilstu arvien stingrākajiem uzņēmuma drošības mūsdienu standartiem. Ar Logitech Sync IT komandas var attālināti uzraudzīt tastatūras, lai nodrošinātu, ka viņu kolēģu ierīces ir darbspējīgas un atjauninātas. Logi Options + lietotne ir pieejama arī masveida instalēšanai darbiniekiem, lai iegūtu pielāgotu lietotāja pieredzi, tostarp racionalizētu atkārtotus uzdevumus ar Smart Actions vai konfigurētu īsinājumtaustiņus.

    Cenas un pieejamība

    Viļņveida tastatūras būs pieejamas 2023. gada 13. oktobrī www.logitech.com un pie mazumtirgotājiem. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 79,99 €. Viļņveida tastatūras biznesam būs pieejamas www.logitech.com un ar pilnvarotu tālākpārdevēju starpniecību 2023. gada novembra sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma