Web Analytics
More
    Reklāma

    Vendon izstrādājis telemetrijas risinājumus arī tradicionālajiem kafijas aparātiem

    Jaunākie raksti

    Draugiem Group partneruzņēmums Vendon ir izstrādājis jaunu attālinātas uzraudzības risinājumu, kas ļauj izmantot telemetrijas priekšrocības arī tiem, kas ikdienā darbojas ar tradicionālajiem kafijas aparātiem. Jaunais risinājums atvieglos darbu kafijas grauzdētājiem, aparātu ražotājiem, kafejnīcu ķēžu īpašniekiem un aparātu apkalpes uzņēmumiem visā pasaulē.

    Tradicionālos kafijas aparātus visbiežāk izmanto profesionāli baristas dažādās kafijas dzērienu iegādes vietās. Līdz šim telemetrijas risinājumu izmantošana darbā ar šiem kafijas aparātiem bijusi ierobežota, taču pateicoties Vendon jaunajam risinājumam, operatori tagad var piekļūt reāllaika datiem. Piekļuve precīziem datiem un kritisko parametru mērīšana tieši ietekmē saražotās kafijas dzērienu kvalitāti, palīdzot operatoriem veikt datos balstītus lēmumus un nodrošināt, ka katra tasīte atbilst vēlamajiem standartiem. Turklāt, ja rodas tehniskas novirzes, jaunais Vendon risinājums ļauj attālināti regulēt iekārtas iestatījumus optimālai dzērienu pagatavošanai.

    Reklāma

    Papildus tam, operatoriem būs iespēja nodrošināt rūpīgāku iekārtu apkopi, jo tagad tīrīšanas skaitītājs sniedz detalizētu informāciju par apkopes regularitāti. Šī funkcija palīdz kafijas automātu īpašniekiem pārliecināties, ka automāts tiek lietots pareizi, pagarina iekārtas ilgmūžību un atbalsta garantijas remontdarbus.

    “Labu kafijas dzērienu kvalitāte ir tieši atkarīga no vairāku parametru precizitātes, piemēram, kafijas ekstrakcijas laika, ūdens spiediena, temperatūras un ikdienas tīrīšanas biežuma. Telemetrija reāllaikā un precīzi palīdz nodrošināt augstākās kvalitātes dzērienus kafijas baudītājiem,” jauno risinājumu atzinīgi vērtē Rihards Saksons, Rocket Bean Roastery tirdzniecības vadītājs Baltijā.

    “Mēs uzmanīgi sekojam līdzi industrijas aktualitātēm un ieklausāmies, kas nepieciešams, lai atvieglotu ikdienu visiem, kas darbojas kafijas un uzkodu automātu biznesā. Tādēļ mūsu komanda nepārtraukti pilnveido telemetrijas risinājumus un aicinām pievienoties jaunus talantus, lai radītu globālus risinājumus un nozares inovācijas”, stāsta Marta Fišere, Vendon produktu menedžere.

    Jaunais risinājums ir pilnībā integrēts ar Vendon Cloud un tiks prezentēts starptautiskā viesmīlības izstādē HOST 2023 Milānā, kurā pulcēsies lielākie nozares spēlētāji. Papildus tam, uzņēmums prezentēs citus sitēmu uzlabojumus, kā arī jaunus telemetrijas un maksājumu risinājumus, tostarp QuickPik lojalitātes platformu.

    Vendon ir viens no pasaules vadošajiem savienojamības un lietu interneta (IoT) risinājumu uzņēmumiem digitālo maksājumu, kā arī telemetrijas jomā. Tas sadarbojas ar uzņēmumiem vairāk nekā 90 valstīs, piedāvājot attālinātas vadības un maksājumu apstrādes pakalpojumus kafijas, dzērienu un uzkodu tirdzniecības automātiem. Vendon dibināts Draugiem Group paspārnē un tagad ir daļa no starptautiskā tehnoloģiju uzņēmuma Azkoyen Group.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    09.10.2023 12:14

    Vienkāršāk sakot, kofīšopi nodarbina jauniešus par nelielu samaksu, kas nestimulē veikt regulāru tīrīšanu un īpašnieki, taupot naudu, dekalcinē un veic lielo apkopi retāk, nekā iesaka ražotājs.
    Tagad ir izdomāts veids, kā atteikt garantijas remontu, ja nav veikta regulārā tīrīšana un kvartāla/gada apkope.

    Reklāma