Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radīta platforma Nectaro piedāvā veikt investīcijas finanšu instrumentos

    Jaunākie raksti

    Ar mērķi padarīt investīcijas cilvēcīgākas un vienkāršot investīciju procesu, šodien darbību sāk jaunākās paaudzes investīciju platforma Nectaro. Uzņēmums ir jaunākais papildinājums starptautisko uzņēmumu grupai “Dyninno”, kas nodrošina mūsdienīgus IT pakalpojumus ceļojumu, izklaides un finanšu tehnoloģiju jomās. Nectaro ir Latvijas Bankas licencēta tiešsaistes investīciju platforma, kas piedāvā gūt pasīvos ienākumus ieguldot vienkāršos finanšu instrumentos – ar aktīviem nodrošinātos vērtspapīros.

    Latvijas Bankas izsniegtā ieguldījumu brokeru sabiedrības licence (Nr. 27-55/2023/3) ļauj uzņēmumam sniegt ieguldījumu pakalpojumus un ar tiem saistītus blakus pakalpojumus. Licence uzliek par pienākumu uzņēmumam ieviest un uzturēt iekšējās kontroles un investoru aizsardzības sistēmu saskaņā ar vietējiem un Eiropas Savienības normatīvajiem aktiem.

    Reklāma

    Nectaro vadības komandu veido “Dyninno” uzņēmumu grupas dibinātājs Alekss Vainšteins (Alex Weinstein), “Dyninno” uzņēmumu grupas līdzdibinātājs un grupas finanšu tehnoloģiju uzņēmumu vadītājs Dmitrijs Cimbers (Dmitry Tsymber), un Nectaro izpilddirektore un valdes locekle Sigita Kotlere – finanšu sektora profesionāle ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi. Uzņēmuma komandā ir augsta līmeņa profesionāļi ar pieredzi kolektīvās (peer-to-peer) finansēšanas, finanšu pārvaldības, biznesa attīstības, UI/UX, datu aizsardzības, analītikas un citās jomās.

    “Investīciju platformas pievienošana mūsu spēcīgajam uzņēmumu portfelim ir likumsakarīgs solis grupas attīstībā. Mūsu mērķis ir nodrošināt jaunas investīciju iespējas ikvienam savas finansiālās labklājības celšanai drošā, inovatīvā un ērti pieejamā veidā. Pamatojoties uz mūsu grupas ievērojamo pieredzi finanšu sektorā, uzņēmējdarbības attīstībā un uz klientu orientētu inovatīvu produktu ieviešanā, esam pārliecināti, ka Nectaro iegūs investoru uzticību,” norāda Dmitrijs Cimbers, “Dyninno” uzņēmumu grupas līdzdibinātājs.

    Platforma ir pieejama Eiropas Ekonomikas zonas iedzīvotājiem, kuri sasnieguši pilngadību. Ar Nectaro investori var pārraudzīt savas investīcijas, sekot to ienesīgumam reāllaikā un pielāgot savu ieguldījumu stratēģiju. Jaunā finanšu platforma investoriem piedāvā konkurētspējīgas likmes ar paredzamo gada ienesīgumu 10–14% apmērā atkarībā no riska līmeņa un citiem faktoriem. Nectaro nodrošinās arī aizdevumu atpirkumu gadījumā, ja aizņēmējs nespēs atmaksāt aizdevumu. Investoriem tas sniedz apliecinājumu, ka viņi saņems atpakaļ pilnu savu ieguldījumu summu šajos gadījumos.

    Nectaro izpilddirektore un valdes locekle Sigita Kotlere uzsver, ka uzņēmuma darbības pamatā ir personīga pieeja un maksimāla procesu automatizācija. “Mūsu misija ir padarīt investīcijas cilvēcīgas. Nectaro vienkāršo ieguldījumu procesu, ļaujot investoram viegli orientēties platformā, pārvaldīt savu portfeli un piekļūt investīciju iespējām tikai ar dažiem klikšķiem, tādējādi nodrošinot efektīvāku pieredzi savu ilgtermiņa mērķu sasniegšanai. Mēs ticam, ka Nectaro veidos jaunu investīciju kultūru.”

    Zināšanu akadēmija investoru izglītošanai

    Būtiska nozīme pārdomātu investīciju veikšanā ir finanšu pratībai. Kotlere uzsver, ka šobrīd sabiedrībā trūkst zināšanu par investīciju procesu – tas bieži vien ir galvenais iemesls, kas attur cilvēkus sākt investēt, tādējādi liedzot sev iespēju uzlabot savu finansiālo stāvokli. Nectaro iestājas par investoru izglītošanu, tāpēc platformā radīta zināšanu akadēmija finanšu pratības uzlabošanai. Tajā ikviens investors varēs iegūt daudzpusīgu, viegli uztveramu informāciju par investīciju priekšrocībām un riskiem, kā arī citiem interesantiem un aktuāliem tematiem.

    No šis nedēļas reģistrācija platformā Nectaro pieejama agrīnajiem investoriem (early-subscribers), savukārt jau no 12. oktobra tā būs pieejama visiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Man
    07.10.2023 21:17

    Nesapratu pēc raksta, ko tajā platformā dara – to pašu ko Mintos (peer to peer aizdevumi) vai darbojas kā interneta brokeris akciju iegādei?

    Kursors.lv
    07.10.2023 21:20
    Reply to  Man

    Izskatās pēc Mintos/Twino u.c. servisu analoga.

    Twins
    07.10.2023 23:21
    Reply to  Man

    Mintos kopija. Tā Nectaro čiksa pati agrāk Mintos strādāja

    Biteme
    07.10.2023 21:43

    sekot to ienesīgumam reāllaikā…un beigās skatīties uz bildi, kurā nedarbojas neviena poga?

    Sergejs
    09.10.2023 13:43

    Savādi, te visādi brīnumkantori vajadzīgi, bet Igaunijā var strādāt ar visas pasaules akcijām/ocijām un forex caur normālu banku un ar ļoti cilvēcīgām komisijas maksām (4usd par opciju kontraktu)
    P.S. Ieguglējam SBF, tas giks ar daudz ko solija 😁

    Trimbdadūrs
    09.10.2023 21:57

    Lai tik orientē savu “platformu” uz Zimbabvi! Tur cipari lielāki!

    Monvīdsī Kukls
    08.11.2023 12:35

    Ļoti dīvaina relīze, žurnālistu iesaiste un profesionalitāte 0 ! Un brīnos kā šie dabūja licenci.
    Pavisam ātrs research un tu uzzini visu.
    1. vecais nosaukums Dofinance SIA
    2. trustpilot 100 sūdīzbu par pazaudētu naudu https://uk.trustpilot.com/review/dofinance.eu

    Tiešām kārtējais veiksmes stāsts? Kāpēc tas netiek relīzē pieminēts? Par ko maksā, par to rakstām un uz pārējo pieveram acis?

    Kursors.lv
    08.11.2023 12:37

    Preses relīzes parasti publicē tā, kā tās ir uzrakstītas. Ja vien tur nav kaut kāda būtiska nepieciešamība iejaukties tekstā. Par preses relīžu publicēšanu naudu neprasām. Paldies par komentāru, tas daudziem pateiks vairāk nekā šī relīze.

    Monvīdsī Kukls
    08.11.2023 12:55

    Interesnati, ka DelfiBizness šādu komentāru dzēš ārā. Atkārtoti ierakstot (neliku trustpilot linku, jo to var traktēt kā spam) atkal pazūd. Ļoti objektīvs portāls :)

    Reklāma