Web Analytics
More
    Reklāma

    Vivaldi tīmekļa pārlūks nonāk iPhone un iPad ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Ilgi gaidīts notikums – Vivaldi tīmekļa pārlūks ir nonācis iOS un iPadOS, vari Vivaldi tīmekļa pārlūku nu meklēt App Store. Vivaldi tīmekļa pārlūks ir ilgi gaidīts Apple viedierīču ekosistēmā, Apple datoros Vivaldi nonāca vēl 2015. gadā.

    Šobrīd Vivaldi tīmekļa pārlūka pamatā ir Apple WebKit dzinins, kas ir obligāts, ja vēlies izvietot tīmekļa pārlūku iOS un iPadOS App Store. Te gan jāpiebilst, ka šī prasība drīz varētu mainīties.

    Reklāma


    Vivaldi tīmekļa pārlūks ļauj sinhronizēt visus datus no datora pārlūka uz iPhone un iPad. To skaitā ir pārlūkošanas vēsture, paroles un pat maksājumu dati.

    Vivaldi iOS un iPadOS tīmekļa pārlūkā var meklēt dizainu, kas pārņemts no Vivaldi galddatoru versijas. Daži Vivaldi tīmekļa pārlūku dēvē par teju vai vēl vienu operētājsistēmu, bet man ir jāsaka, ka viss nemaz nav tik gludi ar Vivaldi. Vismaz man ir bijušas problēmas ar Vivaldi un ierastajiem spraudņiem. Piemēram, Bitwarden spraudnis atveras, bet pēc tam to nav iespējams aizvērt ciet. Šis gan ir mēnesi vai divus sens novērojums galddatoram.

    AvotsForbes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edza
    01.10.2023 12:53

    Kas tas par Vivaldi un kur tāds radies? Bija dzirdēts par Brave, bet ne par Vivaldi 🫢 Ar ko viņš tik populārs?

    Pičs
    02.10.2023 01:51
    Reply to  Edza

    Opera ja nebūtu ķīnieši nopirkuši.
    Spiež uz pielāgojamību un privātumu. Daudz integrētās funkcijas. Lielisks ja patīk daudz logus turēt vaļā, visādās organizēšanas, rindošanas, grupēšanas utt.
    Nav varbūt vieglākais, bet kust ātri.

    Browsers
    02.10.2023 13:51
    Reply to  Pičs

    Vel jau ir Duck Duck Go.

    Hu huu
    02.10.2023 17:44
    Reply to  Browsers

    tādas figņas gan ir daudzas.. 😉

    Browsers
    02.10.2023 20:31
    Reply to  Hu huu

    Kas tieši tur ir figņa šķībacīt? 😀

    Hu huu
    02.10.2023 17:40
    Reply to  Edza

    samērā sen dzirdēts kā atrs verķis ar limitētu ram. spēcīgi tai laikā iekāva chromei un safari, opera bija mazākrijīgs, brave gļukoja uz lapām. bet tagad izskatās ka no operas ir parņēmuši šo to. opera ir one the best miegamikas pilsonim. par ķīniešu pārpirkšanu info tādas nav. ja nemaldos bija konkurents rīmām mozla un chrome uz linux, tur arī operai dažu labu pogu sākuma laikā izgrieza. tagad nēesmu skatījis, dzelži vidusmēra datoram nāk pieklājīgi par figņa cenām, nav aktuāli arī mietpilsonim ko lieto.

    Hu huu
    02.10.2023 17:47

    vivaldi kļuva zināms ar html5, man šķiet, bet raksta autors varēja biki iedziļināties un papētīt kāpēc viņš kļuva zināms masām .. 😄😄😄 citādi trula fakta konstatēšana ..

    Reklāma