Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” jaunā “Jam” ballīšu funkcija ļaus vairākiem cilvēkiem izveidot kopīgu dziesmu sarakstu

    Jaunākie raksti

    Kad ir runa par ballītēm vai kādiem saviesīgiem pasākumiem, lielākoties rūpes par mūziku un dziesmu izvēli tiek atstātas uz viena cilvēka pleciem. Taču “Spotify” nupat izziņojis jaunu funkciju “Jam”, kas līdz pat 32 cilvēku lielai grupai ļaus izveidot kopīgu atskaņošanas sarakstu un klausīties to kopā reāllaikā.

    Grupas dalībnieki varēs brīvi piekļūt atskaņošanas sarakstam un pievienot dziesmas, neatkarīgi no tā, vai viņi visi atrodas vienā telpā vai dažādās pasaules malās. “Jam” būs pieejama gan bezmaksas, gan “Premium” abonentiem. Taču tikai “Premium” lietotājiem būs iespēja sākt atskaņošanas saraksta izveidi un pievienot tam citus dalībniekus.

    Reklāma

    Lai sāktu izmantot jauno funkciju, lietotājam jāsameklē vēlamā dziesma, jāpieskaras labajā malā esošajiem trīs horizontālajiem punktiņiem un jāizvēlas iespēja “Start a Jam”. Uzaicināt pārējos dalībniekus var, nosūtot viņiem QR kodu vai saiti. Pievienoties dalībnieku lokam var arī, izmantojot kopīgoto Wi-Fi tīklu un atverot “Spotify” lietotni.

    Avots: Spotify

    “Jam” tika izstrādāta kā funkcija, kas mudina sadarboties. Ikviens dalībnieks var kopīgajam atskaņošanas sarakstam pievienot savas iecienītākās dziesmas. Savukārt grupas izveidotājam jeb vadītājam ir tiesības mainīt ierakstu secību un noņemt dziesmas, kuras, viņaprāt, nav atbilstošas. Šīs pašas iespējas grupas vadītājs var nodot arī pārējiem dalībniekiem pēc izvēles.

    “Spotify” informē, ka “Jam” sākot no 26. septembra pakāpeniski nonāks pie lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    27.09.2023 15:59

    Vai tas nozīmē, ka collaboration funkcija tiks izņemta?

    Reklāma