Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” strādājis pie akciju tirdzniecības pakalpojuma “iPhone” lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Situācija akciju tirgū iet kā pa kalniem un lejām, padarot par miljonāriem un liekot bankrotēt daudziem investoriem. Ziņots, ka arī “Apple” esot strādājis pie akciju tirdzniecības pakalpojuma, kurā “iPhone” lietotāji varētu pirkt un pārdot akcijas. Pakalpojumu bija paredzēts uzsākt 2022. gadā, taču “Apple” atcēlis plānus, tiklīdz procentu likmes sāka pieaugt un akciju tirgus vērtība kritās, baidoties, ka lietotāji investēs un beigās zaudēs ieguldīto.

    Pakalpojums tika izstrādāts sadarbībā ar finanšu pakalpojumu sniedzēju “Goldman Sachs”, taču augstāk minēto iemeslu dēļ tagad apturēts. Tā vietā abas kompānijas kopā izstrādāja “Apple Card” augsta ienesīguma krājkonta funkciju, kas tika palaista šā gada sākumā.

    Reklāma


    Norādīts, ka “Apple” un “Goldman Sachs” darbu pie akciju tirdzniecības pakalpojuma uzsāka 2020. gadā, kad investēšana akcijās kļuva ļoti populāra, pierādot, ka šādā veidā var labi nopelnīt. “Apple” to uzskatīja par labu iespēju “iPhone” lietotājiem ieguldīt brīvos līdzekļus un nopelnīt. Ļoti iespējams, kad situācija finanšu sektorā uzlabosies, pakalpojumu aktivizēs. Par to liecina kaut vai tas, ka “iOS 16” tika iekļauti būtiski atjauninājumi lietotnē “Stocks”, kas ļauj ērtāk skatīt uzņēmumu akciju vērtību, kā arī sekot līdzi gaidāmajiem finanšu rezultātiem. Lietotne galu galā varētu kļūt par labu pamatu akciju tirdzniecības pakalpojumam.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma