Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Ķīnā gatavo vērienīgu modernizētā Model 3 piegādi uz Eiropu

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla pavisam nesen oficiāli izrādīja ilgi gaidīto Model 3 modernizēto versiju. Pagaidām tā tiek ražota tikai Tesla rūpnīcā Šanhajā un fotogrāfijas no Ķīnas liecina, ka autoražotājs gatavojas pamatīgai piegādei, mašīnas no Ķīnas sūtot klientiem Eiropā. Pavisam nesen vairāki simti automašīnu tika piefiksētas stāvvietā Šanhajā un parasti tas liecina par gatavošanos sūtīt mašīnas uz citu reģionu.

    Tiek plānots, ka modernizētā Model 3 piegādes Ķīnā sāksies šā gada pēdējā ceturksnī, taču precīzāks laiks vēl nav izziņots. Ņemot vērā laiku, kas mašīnām jāpavada uz kuģa, ceļojot no Ķīnas uz Eiropu, tad arī mūsu pasaules daļā pirmie auto pie saviem īpašniekiem varētu nonākt gada nogalē.

    Kā liecina neoficiāla informācija no Tesla pietuvinātiem avotiem Šanhajā, katru dienu var saražot 300 Model 3 vienības, kas, protams, ir tikai daļa no rūpnīcas maksimālās jaudas. Pagaidām rūpnīcā Šanhajā galvenā prioritāte ir Model Y, taču prognozējams, ka arī tas pārskatāmā nākotnē tiks modernizēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    12.09.2023 11:11

    Virsraksts gan ir loti neskaidrs. “Tesla Ķīnā gatavo vērienīgu modernizētā Model 3 piegādi Eiropu”. Uz Eiropu, vai Eiropai?

    Kursors.lv
    12.09.2023 11:39
    Reply to  Oskars

    Paldies par norādi, kļūda salabota! Teslas vedīs uz Eiropu.

    Reklāma