Web Analytics
More
    Reklāma

    SK Hynix izmeklēs, kā Huawei ticis pie viņu atmiņas čipiem

    Jaunākie raksti

    Dienvidkorejas mikročipu un atmiņu ražotājs SK Hynix paziņojis par izmeklēšanu, kas saistāma ar SK Hynix atmiņu nonākšanu Huawei Mate 60 Pro viedtālrunī. SK Hynix tehnoloģiju izmantošana ļāvusi Huawei izveidot modernu viedtālruni par spīti tam, ka uzņēmums ir apkrauts ar sankciju slogu.

    Huawei Mate 60 Pro viedtālruņos tiekot izmantotas 12 GB LPDDR5 operatīvās atmiņas un 512 GB NAND atmiņas. SK Hynix akciju cena pēc šī atklājuma nogāzās par 4%.

    Reklāma

    SK Hynix pārstāvis ir norādījis, ka ir informēts par SK Hynix atmiņu nonākšanu Huawei viedierīcēs, tāpat esot sākta izmeklēšana par šo gadījumu. Vienlaikus SK Hynix stingri norāda, ka kopš ASV uzliktajām sankcijām nekādu sadarbību ar Huawei uzņēmums nav veicis. Visticamāk, Huawei izmantojis kādu starpnieku, lai tiktu pie SK Hynix veidotajām atmiņām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    12.09.2023 10:03

    No vienas puses loti liels prieks par Huawei, ka joprojam turpina cilvekiem piedavat tehnologijas. Bet par sankcijam runajot, labak gaidu kad pret vatnikiem saaks taa appieties. Vatnikzeme redz caur paralelo importu drikst, ievest un pardot, gan pirkt, kaut gan sancijas. Un neviens neraud un isti neko neizmekle, bet kad viens liels kinas uznemums iespejams izmantojis lidzigi starpnieku, tad peksni “liela izmeklesana” bus.

    Reklāma