Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube testa režīmā ļauj spēlēt videospēles

    Jaunākie raksti

    Kaut arī Google noslēdza savu videospēļu straumēšanas projektu Stadia, tomēr pie apvāršņa ir parādījusies jauna iespēja spēlēt videospēles tiešsaistē. Tagad to varēs darīt YouTube Playables sadaļā.

    Šajā gadā ar visai lielu pārsteigumu Google noslēdza savu Stadia projektu, un tas bija pārsteigums projekta darbiniekiem un partneriem. Taču uzņēmums ir gatavs otro reizi mēģināt palaist šo ideju. Pagaidām YouTube Playables ir pieejams testa režīmā YouTube Premium lietotājiem, un to nepieciešams ieslēgt speciālajā Experiments sadaļā. Pēc tam Playables sadaļa parādīsies YouTube sānu malā.

    Reklāma

    YouTube Playables ir pieejams gan YouTube mobilajā lietotnē, gan pārlūka versijā. Tajā var spēlēt dažādas vienkāršas arkādes tipa spēles. Protams, nebūs iespējams palaist augstākā līmeņa AAA spēles, bet Playables var būt iespēja lietotājam pakavēt sev laiku vien uz pāris minūtēm. Pagaidām šī iespēja darbojas testa režīmā, un nav zināms vai tā nonāks pie ikviena lietotāja, un vai vispār turpinās savu eksistenci.

    Ja lasītāju vidū ir kāds YouTube Premium lietotājs, varbūt jums ir izdevies iegūt Playables sadaļu un variet padalītes ar iespaidiem?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reinholds
    09.09.2023 16:27

    Ir premium, Experiments sadaļā rāda “No experiments are available right now.”

    spt-
    09.09.2023 21:09
    Reply to  Reinholds

    Noteikti geo-atkarīgs gluži kā xbox streamings.

    Reklāma