Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW tomēr atsakās no idejas piedāvāt dažādas funkcijas par papildus samaksu

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā pamatīgu sašutuma vētru izsauca BMW lēmums pieprasīt papildus abonēšanas maksu par dažādām mašīnas funkcijām – konkrētais piemērs ir par sēdekļu apsildi. Mašīna tehniski ir aprīkota ar visu nepieciešamo, lai nodrošinātu šo funkciju, taču, lai to aktivizētu, ir papildus jāmaksā. Klienti ļoti daudz sūdzējās, uzsverot, ka prasīt papildus samaksu pēc tam, kad par mašīnu samaksāti jau 50-60 tūkstoši eiro ir neētiski.

    Bavārieši lēmuši, ka šis eksperiments un tam sekojošā sabiedrības reakcija nav tāda, kā BMW vēlētos, tāpēc BMW no šīs idejas atteiksies. Tā intervijā Autocar izteicās BMW valdes loceklis Pīters Nota. “Mums ir ļoti labi zināms piemērs par apsildāmajiem sēdekļiem un to mēs vairs nedarām – apsildāmie sēdekļi vai nu ir, vai nu to nav. Tos piedāvājam no rūpnīcas, tie vai nu ir iekļauti komplektācijā vai nav,” stāsta Nota, viņam norādot, ka šādi BMW vēlējās piedāvāt iespēju kādu pakalpojumu aktivizēt vēlāk pēc klienta vēlmēm un vajadzībām, taču sabiedrība to neuztvēra labi, tāpēc ražotājs no šīs prakses atsakās.

    BMW gan pilnībā neatsakās no domas par “on-demand” pakalpojumu piedāvāšanu par atsevišķu samaksu, taču uzmanība tiks koncentrēta dažādu braukšanas palīgsistēmu attīstībai, kuras tad klients varēs iegādāties par papildus samaksu, ja to vēlēsies. Domājams, ka plašāku ieskatu šādos risinājumos gūsim līdz ar jaunās paaudzes BMW Neue Klasse elektriskajiem modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    11.09.2023 17:44

    Skaisti. Tagad visi kas cīkstēja vismaz varēs uzelpot pie sava jaunā BMW iegādes.

    Diesel und Schnitzel
    14.09.2023 21:56

    Kaut kā naudiņa būs jāpelna, kamēr klientu rocība un noskaņojums uzlabojas. Izdomās vēl atdžgāni prasīt naudiņu – vēlies izslēgt aktivizēto beņķu apsildi, maksā tik un tik. Ilgi domāsi, tarifs šāds vai tāds.

    Reklāma