Web Analytics
More
    Reklāma

    Android 14 iznākšana aizkavēsies par pāris mēnešiem

    Jaunākie raksti

    Tā vien izskatās, ka šogad Google ar Android 14 stabilās versijas izlaišanu pārāk nesteidzas. Tika gaidīts, ka Android 14 stabilā versija būs pieejama kaut kad šajā nedēļā, bet tas nav noticis.

    Pagaidām nav zināms, kas tieši aizkavējis Android 14 iznākšanu. Visticamāk, vēl arvien turpinās Android 14 pieslīpēšana, lai pie lietotājiem nenonāktu problemātiska operētājsistēma.

    Reklāma

    Android 13 pie lietotājiem nonāca 2022. gada 15. augustā, kamēr Android 11 pie lietotājiem nonāca 2020. gada 8. septembrī. Protams, nevar piemirst par Android 12, kura stabilā versija bija pieejama 2021. gada oktobra sākumā.

    Tā vien izskatās, ka Android 14 pie lietotājiem nonāks vien kopā ar Pixel 8 sērijas izziņošanu, bet arī tas nav iecirsts akmenī.

    Šāds Google piesardzības solis ar vēlāku Android 14 nodošanu lietotājiem iekavēs arī citu ražotāju plānus izlaist Android 14. Piemēram, OnePlus vēl pagājušajā nedēļā izziņoja, ka Android 14 bāzētais OxygenOS 14 atjauninājums būšot pieejams jau 25. septembrī. Diez vai OnePlus to izdosies realizēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma