Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo BR1402 sērijas izturīgos klēpjdatorus skolēniem

    Jaunākie raksti

    ASUS paziņo par BR1402 sēriju – pasaulē pirmajiem divi vienā izturīgajiem 14 collu klēpjdatoriem, kas paredzēti pirmsskolas-vidusskolas izglītībai un ir izstrādāti mūsdienu skolēnu un hibrīdmācību vajadzībām.

    Jaunie BR1402 sērijas klēpjdatori ir pieejami gan tradicionālā atvāžamā formā (BR1402C), gan pārvēršamā dizainā, kas pagriežas par 360°, lai kļūtu par daudzpusīgu daudzskārienu planšetdatoru (BR1402F). Jaunie BR1402 sērijas klēpjdatori ir veidoti pēc militārās klases standartiem un iepakoti ar gudriem aizsarglīdzekļiem, kas palīdzēs skolēniem mācību ceļā.

    Reklāma

    BR1402 sērija ir aprīkota ar būtiskāko hibrīdmācībām, ļaujot izglītībai nemanāmi plūst no klases uz mājām un tālāk. Lai mācītos visu dienu, šiem klēpjdatoriem ir līdz 10 stundām ilgs akumulatora darbības laiks, pilnas funkcionalitātes USB-C®, līdz pat Wi-Fi 6 ātrai savienojamībai un modulāra konstrukcija, kas nodrošina vieglu apkopi un jaunināšanu.

    BR1402 sērijas klēpjdatori ar uzticamu, izturīgu dizainu, izvēli starp dažādiem formas faktoriem un iespējām, kas ietver ātri uzlādējamu korpusā ievietojamu irbuli un uz pasauli vērstu kameru. BR1402 sērijas klēpjdatori nodrošina plašas izglītības iespējas mūsdienu skolēniem un hibrīdmācību paradigmai.

    Uzticami izturīgi

    ASUS BR1402 sērijas klēpjdatori ir pasaulē pirmie divi vienā izturīgie 14 collu klēpjdatori, kas radīti tieši pirmsskolas-vidusskolas skolēnu un izglītības vajadzībām.

    Abi modeļi ir izstrādāti un plaši pārbaudīti, lai atbilstu stingrajiem ASV militārā līmeņa izturības standartiem. Ārējās malas aizsargā gumijas buferi, kas samazina fizisko triecienu ietekmi.

    Galvenās virsmas ir arī pārklātas ar gludu, pret pirkstu nospiedumiem izturīgu apdari, kas ļauj viegli uzturēt klēpjdatoru tīru. Gumijas līnija uz pamatnes nodrošina atbalstu, kā arī atvieglo tā turēšanu pārnēsājot – pārdomāta dizaina detaļa, kas samazina negadījumu un izslīdēšanas risku. Tastatūra ir noturīga pret šķidrumiem, tā spēj tikt galā ar līdz 400 ml ūdens un taustiņi arī ir izturīgi, kas nozīmē, ka tos nevar viegli izvilkt. Stiprinājumi attiecas gan uz displeja eņģēm, gan I/O pieslēgvietām, kas abi ir pārbaudīti, lai nodrošinātu, ka tie spēj izturēt ikdienas lietošanas radītās spriedzes un spiedienus. BR1402F pagriežamais displejs ir izgatavots no īpaši izturīga, pret skrāpējumiem noturīga Corning Gorilla Glass stikla, kas novērš skrāpējumus un iztur lielākus spiedienus.

    Jebkura klēpjdatora virsma satur tūkstošiem potenciāli kaitīgu baktēriju, un tas jo īpaši attiecas uz modeļiem, ko bērni izmanto klasēs. Lai nodrošinātu BR1402 sērijas higiēniskumu, tastatūra, skārienpaliktnis un plaukstu balsts ir aizsargāti ar ASUS Antimicrobial Guard tehnoloģiju, kas kavē baktēriju augšanu un palīdz uzturēt klēpjdatora virsmu tīru un higiēnisku ilgāku laiku. Abiem modeļiem ir TÜV Rheinland sertifikāts, kas apstiprina zemu zilās gaismas starojumu, kas, iespējams, palīdz aizsargāt skolēnu acis no bojājumiem un nodrošina komfortu ilgstošas skatīšanās sesijās.

    BR1402 sērijas klēpjdatori aprīkoti arī ar drošības līdzekļiem, lai nodrošinātu skolēnu un viņu datu aizsardzību. Abiem ir fizisks tīmekļa kameras vairogs uz lietotāju vērstās kameras tūlītējam privātumam. Ir arī integrēta biometriskā drošība ar izvēles pirkstu nospiedumu sensoru, lai ātri un droši pieteiktos, kā arī papildu korporatīvās klases TPM 2.0, lai nodrošinātu datu drošību un aizsargātu privātumu.

    Gatavi mūsdienu izglītībai

    Mūsdienu skolēni ir tiešsaistē ilgu laiku, klēpjdatori ar lieliem displejiem, akumulators, kas darbojas visas dienas garumā, uzticama savienojamība un paplašināšanas iespējas ļauj iekārtai augt atbilstoši viņu vajadzībām.

    ASUS BR1402 modeļiem ir spilgts 14 collu displejs, un tos darbina akumulators, kas ar vienu uzlādi nodrošina līdz 10 stundām – jeb pietiekami daudz elektrības, lai turpinātu mācības visu dienu un vēl vairāk. Viņiem noderēs arī līdz pat Wi-Fi 6 tehnoloģija, lai nodrošinātu ātras un uzticamas tiešsaistes aktivitātes

    BR1402 sērija ir paredzēta arī paplašināšanai, ar pieslēgvietu, kas ir gatava SSD diskiem līdz 1 TB, vai var tikt aprīkots ar līdz 256 GB lielu ātro UFS 2.1 krātuvi, nodrošinot skolēniem iespēju pārvaldīt sarežģītus projektus jau no paša sākuma.

    BR1402 sērijas prioritātes ir arī vienkārša fiziskā savienojamība un perifērijas ierīču saderība. Klēpjdatoriem ir plašs pieslēgvietu klāsts: divi USB 3.2 Gen 1 Type-A, viens USB 3.2 Gen 1 Type-C (pilna funkcionalitāte), viens USB 2.0 Type-C (PD, datu pārsūtīšana), HDMI 1.4b un 3,5 mm. kombinētā audio ligzda.

    Interaktīvām hibrīdmācībām

    ASUS BR1402 sērija ir rūpīgi izstrādāta mūsu pēcpandēmijas pasaules vajadzībām, kur izglītība neizbēgami ir iznākusi ārpus tradicionālās klases vides – uz vietām, kur pareizā tehnoloģija var palīdzēt koncentrēties un mācīties.

    BR1402F ir 360° apgriežams skārienekrāns, ko var izmantot dažādos veidos, sākot no tradicionālā klēpjdatora režīma līdz planšetdatoram vai jebkur pa vidu. Šim modelim ir arī 13 MP uz pasauli vērsta kamera, kas palīdz studentiem tvert saturu no pilnīgi jaunas perspektīvas, kā arī papildu MPP 2.0 korpusā glabājams irbulis – ar 15 sekunžu uzlādi, kas nodrošina pietiekami daudz enerģijas līdz pat 45 minūtēm. Modeļiem ir LED indikators uz augšējā vāka, lai pedagogi vienā mirklī redzētu, vai skolēna klēpjdatoram ir interneta savienojuma vai strāvas padeves problēmas, tādējādi brīdinot skolotājus, kad skolēnam var būt nepieciešama palīdzība.

    Lai nodrošinātu izcilu attālinātā darba un video sanāksmju kvalitāti, BR1402 sērijas klēpjdatori iekļauj ASUS AI trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, kas izmanto mašīnmācīšanos, lai nošķirtu nevēlamos trokšņus no cilvēka runas. Tajos ir arī trokšņus mazinoša kamera, kas novērš līdz pat 94% nejaušā trokšņa, īpaši vāja apgaismojuma apstākļos. Mikrofonu var arī izslēgt ar vienu pieskārienu, brīžiem, kad sarunai ir jābūt privātai.

    Modulārs, viegli apkopjams dizains

    BR1402 sēriju ir viegli uzturēt un atjaunināt, nodrošinot minimālu dīkstāves laiku maksimālam mācību laikam. Modulārais dizains ļauj nomainīt galvenos komponentus, piemēram, tastatūru, akumulatoru, dzesēšanas moduli un I/O karti, dažu minūšu laikā, izmantojot vienkāršus rīkus. Pat korpusa skrūves ir pārdomāti izstrādātas ar fiksācijas mehānismu, kas nodrošina, ka tās nevar nomest vai pazaudēt. Abus klēpjdatorus var jaunināt, tiem nodrošināta ērta piekļuve gan M.2 SSD, gan atmiņas pieslēgvietām – līdz 16 GB RAM ar ērtu apkopes lūku uz pamatnes, vieglai piekļuvei, neizjaucot visu ierīci.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Parasts latvietis
    06.09.2023 09:37

    Forši , BET , cik tas maksā?

    Kursors.lv
    06.09.2023 09:38

    Šāda informācija diemžēl nebija iekļauta šajā preses relīzē. Bet es uzprasīšu ASUS, varbūt spēs ko nokomentēt.

    Kursors.lv
    07.09.2023 22:37

    ASUS saka, ka Latvijā šie datori maksās sākot no aptuveni 350 EUR līdz aptuveni 800 EUR.

    Parasts latvietis
    08.09.2023 14:57

    Prieks dzirdēt , šiem laikiem pieņemama cena, un augšējo galu ar terabaitu ssd jau nemaz skolniekam aridzan nevajag.

    digitalk
    06.09.2023 12:21

    un, kad pienāks eksāmenu laiks, Asus savā ierastajā manierē izlaidīs obligātu UEFI atjauninājumu izmantojot Windows UEFI UpdateCapsule, kurš uz burvju nūjiņas mājienu pārvērtīs kompi par ķieģeli, lai skolniekiem dzīve medusmaize neliktos un seja nebūtu tik apmierināta. pēc 2-3 nedēļām garantijas remonta, skolnieki beidzot varēs doties labot savus vieniniekus, divniekus un “neieskaitīts”.

    Puika
    14.09.2023 16:58

    Kolosāls aparāts, ar 13MP kameru var noķert kādu laboratorijas darba ainu un pierakstu programmā pievienot ar irbuli komentārus!

    Reklāma