Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazfit izziņojis ar mākslīgo intelektu papildinātu viedpulksteni Balance

    Jaunākie raksti

    Zepp Health Corporation, kas būtu uzskatāma par daļu no Xiaomi, izziņojusi Amazfit Balance viedpulksteni. Amazfit ir visai plaši pazīstams viedpulksteņu ražotājs, te nekādiem lieliem pārsteigumiem nebūtu jārodas. Bet tie ir!

    Amazfit Balance ir viens no retajiem viedpulksteņiem, kam ražotājs piedēvējis mākslīgā intelekta (MI) izmantošanu. MI šajā viedpulkstenī pieskata un aprēķina mentālo un fizisko labbūtību,kas ir visai moderns jājamzirdziņš lielākiem un mazākiem uzņēmumiem. Readiness Analysis norādīs uz to, vai esi gatavs ikdienas un sporta izaicinājumiem.

    Reklāma

    Zepp Health lietotnē Zepp Aura pieskatīs gulēšanu, kā arī atskaņos dažādas skaņas, kas ļaus ātrāk iemigt. Pasakas iespējas Aura piedāvās pēc pakalpojuma abonēšanas.

    Amazfit Balance ir 46 mm pulkstenis, kas sver 35 gramus. Tam ir 1.5 collu AMOLED ekrāns un 475 mAh akumulators, kas nodrošinās pulksteņa darbību 2 nedēļas vai līdz 50 dienām akumulatora taupības režīmā. Pulkstenis maksās no 230 dolāriem, pagaidām Eiropas cenas Amazfit Balance neatradu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    02.09.2023 12:31

    Latviesu valoda ari lasis pasakas, vai tikai anglu valoda?

    Ivis
    03.09.2023 14:35
    Reply to  Oskars

    Varēs izvēlēties, ne tikai latviešu valodu, bet arī dialektus. Jārēķinās ar nelielu ķīniešu akcentu gan.

    Reklāma