Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony plāno iegādāties premium austiņu zīmolu Audeze

    Jaunākie raksti

    Šī nedēļa ir bijusi visai aktīva saistībā ar dažādiem austiņu jaunumiem no Sony un tieši saistīta ar PlayStation spēļu konsoli. Papildu divām jaunām bezvadu austiņām, zināms, ka uzņēmums gatavojas iegādāties citu premium austiņu zīmolu Audeze.

    Sony Interactive Entertainment (kas ir PlayStation divīzija) ir paudusi vēlmi iegādāties Audeze, attīstot savas inovācijas, kas atbild par skanējuma pieredzi tieši PlayStation spēlēs. Pagaidām gan nav zināma precīzāka informācija par pašu darījumu.

    Reklāma

    Audeze turpinās darboties neatkarīgi no Sony, kā arī attīstīt produktus dažādām platformām, no kā iegūs arī PlayStation ekosistēma. Audeze specialitāte ir plakano magnētisko draiveru izmantošana savās austiņās. Iespējams, ka tieši to vēlas izmantot arī Sony. Tāpat uzņēmums norāda, ka Audeze iegāde norāda uz Sony vēlmi turpināt attīstīties un veikt inovācijas savos produktos.

    Tāpat šajā nedēļā tika izziņotas divas jaunas bezvadu austiņas, kas speciāli radītas PlayStation 5 konsolei: Pulse Explore un Pulse Elite.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma