Web Analytics
More
    Reklāma

    “Razer” sadarbībā ar “Gilette” izlaiž īpaša dizaina skuvekli

    Jaunākie raksti

    Par visai interesantu sadarbību paziņojis videospēļu aksesuāru uzņēmums Razer, kas izveidojis īpašu skuvekļa dizainu kopā ar zīmolu Gillette.

    Jaunā skuvekļa nosaukums būs GilletteLabs Razer Limited Edition, kas ir visai garš, bet nav nekādu indikāciju to samazināt. Tā dizains būs koši zaļā krāsā, ar atbilstošiem Razer uzrakstiem uz roktura. Tā augšējā daļā būs apaļveida asmeņu turētājs, un kā norāda Gillette, tad šo skuvekli varēs savienot ar standarta Gillette asmeņu galviņām.

    Reklāma

    Gillette pārstāvji šo komentē kā sadarbību starp elitāru videospēļu baudīšanas uzņēmumu un vadošo skuvekļu zīmolu pasaulē. Abi divi uzņēmumi ir vadošie savā nozarē, kas licis tiem uzsākt šādu sadarbību. Protams, tas ir mārketinga gājiens pirms gaidāmas Gamescom konferences Vācijā. Jaunajam produktam izdomāts arī skanīgs sauklis: “Feel Sharp, Play Sharp.”

    Īpašos Gillette skuvekļus varēs iegādāties gan internetā, gan veikalos. Tiesa, ASV tirgū tie būs pieejami vienīgi Target veikalos.

    Kurš ir jūsu iecienītākais skuvekļu zīmols un ierīce?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    24.08.2023 11:35

    “Abi divi uzņēmumi ir vadošie savā nozarē”
    Gribētos apšaubīt šī teikuma patiesumu. Ja par Gilette nav īpšu šaubu, tad par Razer gan es šaubos, ka tas ir vadošais savā nozarē, ja vienīgi netiek domāta nozare, kur tiek piedāvāti sliktas kvalitātes pārcenoti produkti.

    Jānis
    24.08.2023 16:37

    Liekas gan, ka LV pat parastais Gillette Labs nav pieejams.

    Roberts
    24.08.2023 17:57

    Atceros ka sen atpakal gilette produkciju lietoju un vienmer bija jaiet pirkt kasetnes uz tirgu jo funy fact vinas tirgū maksāja daudz lētāk kā drogas.

    Jau kādu laiku izmantoju barbershop pakalpojumus. Nav dzirdēts ka gilette ražotu kvalitatīvus bārdas nažus.

    pienene
    25.08.2023 08:05

    Divas kompānijas, kas tirgo pārcenotu plastmasu…

    Alberts Kviesis
    25.08.2023 10:05
    Reply to  pienene

    BIC maksā 1.99 3 vai pat 5 gab., kur ar vienu lētuci pietiek vismaz 5 reizēm. Atšķirības nekādas

    geksis
    26.08.2023 07:18

    negribēšu tev piekrist. lētie BIC ir tiešām vienreiz lietojami skuvekļi, kurus man personīgi pēc pāriešanas uz Gilette vairs negribās lietot. BIC pēc 2-3 reizēm sāk skrāpēt bārdu, Gilett ar vienu galviņu pat pēc 10 un vairāk reizēm vēl ir asi.

    Alberts Kviesis
    26.08.2023 13:14
    Reply to  geksis

    Tam pašam BIC ir vairākas sērijas. Oranžie ir lētākā apakša, bet ir melnie un metāliskie korpusi, ir arī profesionālā līnija. Man pēc BIC atklāšanas vairs nav nekādas vēlmes meklēt Gilette maināmos uzgaļus. Firmas putu vietā lietoju neitrālās ziepes

    Slais
    26.08.2023 14:32

    Vaitad šitajiem te Razer “atbalstītājiem” vispār bārda aug? Jeb domātas pūkas?🤔😁

    Alberts Kviesis
    26.08.2023 16:25
    Reply to  Slais

    Te jāatceras sensens sauklis. Mammu, kādēļ ir nepieciešama reklāma? – tādēļ, ka nepērk..

    Oskars
    27.08.2023 16:47

    Ieprieks lietoju Gillete skuveklus. Biezi ir izdevigak iegadaties jaunu skuvekli, neka kaseti. Un kasete ar x12 Gillete maksa ap 20. Tagad lietoju Safety razor, protams process ir ilgaks un vajag ari praksi. Bardu nodzen stipri labak un viss process izmaksa ilgtermina stipri letak.

    Reklāma